Dolar 32,3415
Euro 34,7857
Altın 2.390,02
BİST 10.250,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Pakpen ürünlerini dünyaya tanıttı

Pakpen ürünlerini dünyaya tanıttı
24 Haziran 2013 09:11 | Son Güncellenme: 24 Haziran 2013 09:12
A+
A-

PAKPEN

 

Yapı sektörünün öncü firmalarından Pakpen, 19–20 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen 18. Tuskon Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü Fuarı’na katıldı.  Türkiye İş adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) tarafından düzenlenen fuarda Pakpen ürünlerini yabancı yatırımcılara tanıttı.

 

Tuskon Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü Fuarı’na katılan Pakpen A.Ş çatısı altında üretilen; Pakpen pencere modelleri, kepenk ve panjur sistemlerini, Pak Door dekoratif dış kapı ve kompozit kapı sistemlerini, Pak Board EPS ve XPS ısı yalıtım levhalarını, PakPlast Alt Yapı ve Bina İçi Tesisat borularını 140 ülkeden gelen firma temsilcilerine tanıttı.

 

Türkiye İş adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)’nun üyelerinin yurt dışına açılmalarını ve potansiyel pazarlara ulaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği fuara katılan Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, “2012 yılında fuara 7 kıtadan 130 ülkeden 1500 yabancı iş adamının katıldığını biliyoruz. Cirosunun yaklaşık %30’unu ihracattan elde eden bir kurum olarak yabancı katılımcıların fuara olan ilgisi bizi memnun ediyor. Pakpen olarak iştirakimiz Pakpen Dış Ticaret aracılığıyla başta Avrupa olmak üzere 50’ye yakın ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Özellikle hedef pazarlarımızın katılımıyla ürünlerimizin çeşitliliğini ve kalitesini birebir tanıtma fırsatı yakaladık” dedi.

 

Tuza “Fuar Afrika’dan Avrasya’ya, Asya’dan Latin Amerika’ya kadar yeni ve farklı tüm pazarlardan seçkin ithalatçılarla tanışma imkanı sunarak kıtalar arası ticarete yön veriyor. Pakpen yükselen istihdamı, üretim kapasitesi ve yatırımlarıyla yapı sektöründe pencereden bahçe aksesuarına, dış cepheden kapıya, borudan yalıtım ürünlerine kadar bir bina için gerekli birçok malzemeyi üretebilen tek firma olarak dünyanın dört bir yanında ve Türkiye’nin bütün şehirlerinde tercih ediliyor” dedi.

 

Pakpen AŞ, PAKPEN markasıyla PVC Kapı-Pencere Panjur ve Kepenk Sistemleri, PAK SIDING markasıyla Vinil Dış Cephe Kaplama Sistemleri, PAK COUNTRY markasıyla Çit, Korkuluk, Kameriye ve Pergola Sistemleri, PAKPANEL markasıyla PVC/XPS Sandviç Panel, PAKDOOR markasıyla Dekoratif Dış Kapı ve Kompozit Kapı Sistemleri, PAKBOARD markasıyla XPS ve EPS Isı Yalıtım Levhaları ve PAKPLAST markasıyla altyapı ve bina içi tesisat boru sistemlerinin üretimini gerçekleştiriyor.

 

REKLAM ALANI