Dolar 32,5767
Euro 34,9899
Altın 2.462,54
BİST 9.892,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Nurkay makine Avrasya’nın en büyük fuarında teknoloji şovu yapacak

Nurkay makine  Avrasya’nın en büyük fuarında teknoloji şovu yapacak
07 Haziran 2013 08:37
A+
A-

Nurkay

AKFA Holding Üretim ve Sanayi Grubu şirketlerinden Nurkay Makina, 18’nci kez kapılarını aralayan WIN Metal Working Fuarı’nda ileri teknoloji ile geliştirdiği yeni ürünlerini ilk kez görücüye çıkarıyor. 40 yıla yakın süredir kaynak makinesi, örtülü elektrod, kaynak teli ve kimyasalları konusunda birçok ilke imza atan Nurkay Makina, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 9 Haziran’a kadar sürecek olan fuarda “Inverter” kategorisinde geliştirdiği “PFC”li yeni ürünlerini katılımcı ve ziyaretçilere tanıtacak

Kaynak makineleri üretiminde Kilmak markası ile sektörde pek çok ilke imza atan Nurkay Makina, Avrasya Bölgesi imalat endüstrisinin en büyük fuarı olarak kabul edilen WIN Metal Working’de ileri teknoloji ile geliştirdiği yeni ürünlerini ilk kez görücüye çıkarıyor.

AKFA Holding çatısı altında Ar-Ge mühendisleri ile ürün çeşitliliğini artırmak için TÜBİTAK ve SANTEZ işbirliği çerçevesinde projeler gerçekleştiren Nurkay Makina, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 9 Haziran’a kadar sürecek olan fuarda “Inverter” kategorisinde geliştirdiği “PFC”li yeni ürünlerini katılımcı ve ziyaretçilere tanıtacak.

“HEDEFİMİZ GLOBAL BİR MARKA OLMAK”

Türkiye’nin ilk Inverter kaynak makinesini üreten yerli markası unvanına da sahip olan Nurkay Makina’nın 12’nci salondaki standında ziyaretçileri pek çok yeniliğin beklediğini belirten Nurkay Makina Genel Müdürü Emin Gök, “İki yıl önce fabrika ve makine alanında önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Bugün 25 bin metrekare alana kurulu fabrikamızda Ar-Ge mühendislerimizin yoğun mesaisi sonucu imalat endüstrisinin tüm ihtiyacını karşılayacak makine ve ürün çeşitliliğine kavuştuk. İhracatı artırıcı yüksek teknolojiye sahip ürünlerimizle hedefimiz global bir marka olmak. Tüm yatırım ve çalışmalarımızı da bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz” açıklamasını yaptı.

DÜNYANIN 3 DEV İSMİ NURKAY MAKİNA İLE TÜRKİYE’DE

Nurkay Makina’nın sektördeki hedeflerine ulaşmasını sağlayacak ve sektörde verimliliği artıracak 3 önemli anlaşmaya daha imza attıklarını söyleyen Emin Gök, “Bir taraftan tamamen Türk mühendislerimiz tarafından geliştirilen Kilmak ürünlerini endüstri ile buluştururken, diğer taraftan da markamızı hedeflerine ulaştıracak yeni anlaşmalara imza atıyoruz. Bu hafta endüstrinin ulusal ve uluslararası binlerce temsilcisini ağırlayan fuarda Türkiye distribütörlüğünü kazandığımız sektörün 3 dev ismi Ador, Migatronic ve Parweld’in yeni ürünlerini de ilk kez sergilemekten büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: