Dolar 32,3607
Euro 34,7711
Altın 2.402,02
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

MODERN VE DİNAMİK KADINLARIN TERCİHİ NACAR CHRONO WOMAN

MODERN VE DİNAMİK KADINLARIN TERCİHİ NACAR CHRONO WOMAN
05 Haziran 2013 10:51 | Son Güncellenme: 05 Haziran 2013 10:59
A+
A-

Chrono Woman- Bayan- Dekupe-460TL-498TL

Bazı saatler sadece zamanı göstermekle kalmaz, çok daha fazlasını sunar; tıpkı Nacar’ın yepyeni Chrono Woman serisi gibi. Sportif, dinamik ve yenilikçi kadınların tercihi olan bu kronograf serisi, zarif çizgileri ile dikkat çekiyor.

Kaliteyi detaylarda arayan kadınlara yönelik tasarlanan Nacar, yepyeni Chrono Woman serisi ile kendini farklı ve şık hissetmek isteyenlere hitap ediyor.  Mükemmel bir mühendislik harikası olan Nacar Chrono Woman serisi, dinamik ve yenilikçi tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Yepyeni Nacar Chrono Woman serisi, hem şık hem spor tarzıyla kadınların gündüz ve gece kombinlerinin tamamlayıcısı oluyor.

Nacar Chrono Woman serisi, farklı kadran tasarımıyla, stilistik özel çizgileriyle ve fonksiyonel özellikleri ile dikkat çekiyor. Sağlamlığı ve kalitesi ile kendini kanıtlayan seri; kronograf Quartz makine, 3 Atm su basıncına dayanıklı 38mm kasaya sahip.  Bileğe tam uyumlu gövde ve hakiki deri banda sahip seride bulunan mineral kristal cam ise çizilmelere karşı son derece dayanıklı. Siyah ve beyaz renklerde saat tutkunlarıyla buluşan Nacar Chrono Woman serisi her zaman bileğinizde taşıyacağınız ya da hediye edebileceğiniz bir aksesuar olacak.

Sportif ruhlu fakat zarafetinden de ödün vermeyen Nacar Chrono Woman serisi, anı yakalamak isteyen dinamik kadınların mutlaka kolunda olması gereken bir saat.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: