Dolar 32,3352
Euro 34,6543
Altın 2.414,22
BİST 10.081,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

İDO ve Denizbank ortak markalı Sea&Miles kredi kartı sahiplerine avantajlı seyahat sunuyor

İDO ve Denizbank ortak markalı Sea&Miles kredi kartı sahiplerine avantajlı seyahat sunuyor
26 Nisan 2013 07:46
A+
A-

S&M

Yolcularına en avantajlı fiyat ve seçenekleri sunmak için farklı kampanyalar düzenleyen ve ek faydalar sağlamak için müşteri bağlılık programları geliştiren İDO, şimdi de İDO ve Denizbank ortak markalı Denizbank Sea&Miles ve Sea&Miles Bonus kredi kartıyla iki yeni kampanya başlattı.

İDO ile Denizbank’ın birlikte gerçekleştirdiği kampanyalardan ilki, Sea&Miles Bonus kredi kartı başvurusu yapacak tüm müşterileri kapsıyor.

30 Haziran tarihine kadar Denizbank Sea&Miles Bonus kredi kartına başvuru yapan tüm müşteriler 20 TL, ayrıca kredi kartlarının ilk kullanımlarıyla birlikte 15 TL olmak üzere toplam 35 TL bonus kazanıyorlar.

İkinci kampanya ise mevcut Denizbank Sea&Miles ve Sea&Miles Bonus kredi kartı kullanıcılarına hitap ediyor.

DenizBank Açık Deniz İnternet Bankacılığı kullanan, Sea&Miles ve Sea&Miles Bonus kredi kartı kartı sahipleri, bu kullanımlarından promosyon kodlarına ulaşıyor ve İDO’nun internet sitesi www.ido.com.tr adresine yönlendiriliyorlar.

Denizbank Sea&Miles ve Sea&Miles Bonus kredi kartı sahipleri, 31 Mayıs’a kadar www.ido.com.tr’ de bu promosyon kodlarını kullanarak tüm İDO dış hat seferlerinde %15 indirimli seyahat fırsatı yakalıyorlar.

Sea&Miles üyesi tüm müşteriler bu kampanyaların yanı sıra dış hat seferlerinden mil kazanırken, temassız özellikli Sea&Miles kredi kartlarını kullanarak iç hatlar yolculuklarınıda %10 indirimli yapmaya devam ediyorlar.

İDO bütün yıl boyunca sürdürdüğü avantajlı fiyat seçenekleri ve kampanyalarına, Sea&Miles kredi kartlarıyla da devam ediyor.

REKLAM ALANI