Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Hareket Proje anahtar teslim taşıma yapıyor

Hareket Proje anahtar teslim taşıma yapıyor
13 Haziran 2012 07:39 | Son Güncellenme: 13 Haziran 2012 12:25
A+
A-


Sektörde uzun yıllardır hizmet veren Hareket Nakliyat, yaptığı proje taşımalarında kullandığı ekipman ve uzman kadrosuyla müşterilerine anahtar teslim hizmet sunuyor.

1957 yılından bu yana faaliyet gösteren Hareket Nakliyat; ağır taşımacılık, proje taşımacılığı, vinç hizmetleri, mekanik montaj ve elektronik montaj hizmetleri veriyor. Yaptıkları taşımalar konusunda bilgi veren Hareket Nakliyat Kalite Yönetim Temsilcisi Kahraman Akaydın, “Rüzgar santrallerinde üreticinin limana getirdiği ürünleri limandan alıp gümrükleme yapıldıktan sonra, santrali kendi ekipmanlarımızla gemilerden tahliye ediliyoruz. Uzatmalı dorselerle sahalara taşıyoruz. Sahalarda montajını yapıyoruz. En son aşamada da elektrik montaj ekibimiz devreye giriyor. O ekip sonmontajı yaptıktan sonra anahtar teslim şekilde müşterilerimize sunuyoruz” dedi.

En çok öne çıkan özelliklerinin projenin baştan sona tüm aşamalarını tamamlayarak müşterilerinetek kalemde teslim etmek olduğunu söyleyen Akaydın, “Bu da bizi daha tercih edilebilir bir konuma getiriyor. Müşterilerimiz tek kişiyle iletişim kurarak tüm işini yaptırabiliyor” şeklinde konuştu.

Akaydın, proje taşımacılığında en önemli unsurlardan birini keşif ve yolların uygunluğu olduğunu vurgulayarak, “Büyük tonajlı ve gabari dışı taşımalarda gidilecek sahadaki yol durumu çok önemli. Yolların uygun genişlikte açılmış olması gerekiyor. Uygun olmayan yollarda dönme mesafelerinde sıkıntı yaşanıyor. Bu işi yapan ekibinizin iyi çalışması gerekiyorki, sizde sahaya girdiğinizde rahatça çalışabilesiniz. Zorluklar var tabiki ama biz müşterilerimize bu sorunları en az seviyede hissettirecek şekilde çözüyoruz” ifadesini kullandı.

Firma olarak en çok önem verdikleri konulardan birinin ekip ve kullanılan ekipman olduğunu kaydeden Akaydın, “Burada bir durum ortaya çıkıyor. işi tam komple ve güvenli yapabilmeniz için hem ekipmanınızın hem de ekibinizin iyi olması lazım. İkiside aynı seviyede olacak ki işinizi aksatmadan yapabilesiniz” diye anlattı.

Rüzgar santralleri, trafolar, jeneratörler, petrokimya tesis malzemeleri ve endüstriyel tüm malzemeleri taşıdıklarını ifade eden Akaydın, “Düşünebileceğiniz her türlü büyük gabari dışı ürünleri taşıyoruz. Sektörde son dönemlerde özellikle rüzgar taşımalarımız ağırlıkta. Türkmenistan’da taşımakta olduğumuz ve ödül aldığımız 566 tonluk malzemeler ve 220 tonluk malzemeler var. Bu taşımalarla bir ödül alık. Bunu taşırken 1 kilometrelik bir konvoy oluştur. 566 tonluk taşımadan 1250 kilometre gittik. Şuanda aynı zamanda Türkmenistan’ devam eden başka taşımalarımızda mevcut. Bunun yanında Marmaray Projesi’nde vagonların taşımasını yapıyoruz” dedi.

 

 

 

REKLAM ALANI