Dolar 32,3711
Euro 34,7026
Altın 2.402,29
BİST 10.180,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

FarosGroup turizm sektörünün önde gelen markalarından biri olma yolunda

FarosGroup turizm sektörünün önde gelen markalarından biri olma yolunda
18 Mart 2013 09:53
A+
A-

Faros Taksim

FarosGroup Yönetim Kurulu Başkanı Suat Akgül 2015 yılında var olan hacmi2.5 katına çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

Faros Restoran ve Oteller zinciri küçük bir tatil beldesinde restoran işletmeciliğiyle başladığı serüveninde 23. Yılını doldurdu. İlk olarak Sultanahmet ve Sirkeci’deaçtığı otel ve restoran işletmelerinin ardından Taksim’de açılan FarosDine&Wine, Faros Kebap ve Faros Hotel işletmeleriFarosGroup’un gücünü perçinledi. FarosGroup Yönetim Kurulu Başkanı Suat Akgül, geçtiğimiz yıl içinde açtıkları iki restoran ve bir otel ile özellikle Talimhane bölgesine yeni bir soluk getirdiği inancında olduklarını söyledi.

Suat Akgül: “Yeni işletmelerimizin katkısıyla ikinci çeyrekten sonra yaklaşık  %10 büyüme beklentimiz söz konusu. Her yeni yatırımımız zinciri güçlendiren bir halka niteliğindedir. Bu sebeple işletmelerimizin “tamamlayıcılık”  özelliği olmasına dikkat ederiz. Bunun dışında yeni açılan her mekan alt yapımızın güçlenmesine katkı sağlamaktadır. Büyüme politikamızda bu önem teşkil eder.” şeklinde konuştu.

“2013 yılının ilk çeyreğinde faaliyete geçen Efes Sports Pubve Marmaris’te Nisan ayında açılacak olan Yunus Hotel sektördeki konumunuzu daha da sağlamlaştıracaktır. Her iki yer de %90 oranında yerli misafire hitap eden tesislerdir.” diyen Akgül,Marmaris, Sultanahmet, Sirkeci ve Taksim’den sonra ilk kez yerli misafirle bu kadar yakınlaşmış olduklarını ve bunun kendileri için ciddi bir tecrübe olacağını kaydetti. Suat Akgül, “Efes ile ilk kez başlattığı stratejik ortaklıkile Efes Sports Pubkonsepti doğrultusunda uzun vadeli projelerde yer alabiliriz.” dedi.

 

REKLAM ALANI