Dolar 32,4147
Euro 34,7678
Altın 2.419,29
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Ekspres’ten “Klinik Ekspres” ve “Soğuk Tedarik Zinciri” hizmetlerinde müşteriye özel uzmanlık

Ekspres’ten “Klinik Ekspres” ve “Soğuk Tedarik Zinciri” hizmetlerinde müşteriye özel uzmanlık
09 Nisan 2013 07:29 | Son Güncellenme: 14 Mayıs 2013 21:05
A+
A-

tnt_sure_we_can_002_high_tcm177-401548

Özel taşımacılık alanlarında uzmanlaşan TNT Ekspres, bir milyondan fazla klinik araştırma ve deney sonucunu “Klinik Ekspres” hizmeti kapsamında yerine ulaştırıyor. TNT Ekspres, ısı kontrollü bir ortamda taşınması ve saklanması gereken tüm gönderiler için Soğuk Tedarik Zinciri alanında rakipsiz bir hizmet sunuyor.

Müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini her zaman ön planda tutan, ekspres dağıtım sektörünün en hızlı ve en güvenilir şirketi TNT Ekspres, güçlü operasyonel yapısı ve deneyimiyle özel hizmetler vermeye devam ediyor. İlaç firmaları, klinik araştırma laboratuarları ve ilaç üretimi yapan araştırma şirketleri için “Klinik Ekspres” hizmeti veren TNT Ekspres, klinik deneyler pazarındaki müşterilere yönelik tüm hizmetleri bir arada sunan ilk taşımacılık şirketi. TNT Ekspres, “Klinik Ekspres” hizmeti kapsamında sağlık sektöründeki şirketlere düşük maliyetli bir ağ sağlayıcısı hizmeti ile uzman bir kuryenin kişiye özel hizmetini bir arada sunuyor.

“Klinik Ekspres” hizmeti ile sağlık sektöründe hizmet veren firmalara ait dondurulmuş ve taşınması riskli ürünlerin yanı sıra bir milyondan fazla klinik araştırma ve deney sonucu, TNT Ekspres güvencesi ile yerine ulaşıyor. TNT Ekspres, klinik deneylerde kullanılan malzemelerin nakliyatı için tasarladığı “Klinik Ekspres” kapsamında 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Bu kapsamda sunulan “Medpark THERMO” servisi ile kuru buz hizmetleri, paketleme ve taşıma hizmetleri bir arada sunuluyor.

TNT Ekpres’in uzmanlaştığı özel taşımacılık hizmetlerinden biri de  ‘Soğuk Tedarik Zinciri’. Bu hizmet kapsamında ısı kontrollü bir ortamda taşınması ve saklanması gereken tüm gönderiler için Sabiha Gökçen Operasyon Merkezi’ndeki Soğuk Hava Depoları kullanılıyor.  TNT Ekspres’in ‘Soğuk Tedarik Zinciri’ hizmeti için 5’i gümrüklü sahada,1’i gümrüksüz sahada olmak üzere toplam 6 soğuk hava deposu bulunuyor. TNT Ekspres yurtdışına yapılacak ve yurtdışından gelecek gönderiler için rakipsiz bir hizmet sunuyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: