Dolar 32,3742
Euro 34,7820
Altın 2.431,98
BİST 9.953,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

“Dünyanın en Beğenilen Kimya Şirketi” seçildi

“Dünyanın en Beğenilen Kimya Şirketi” seçildi
29 Mart 2013 09:58
A+
A-

Arbeiten auf dem BASF Verbundstandort Friesenheimer Insel / Work at the BASF Verbund site Friesenheim Island

“Sürdürülebilir bir gelecek için kimya yaratma” hedefi doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren dünyanın lider kimya şirketi BASF, iş dünyasının en prestijli yayınları arasında yer alan Fortune Dergisi tarafından “Dünyanın En Beğenilen Kimya Şirketi” seçildi.
Dünyanın lider kimya şirketi BASF, iş dünyasının en prestijli yayınları arasında yer alan Fortune Dergisi tarafından “Dünyanın En Beğenilen Kimya Şirketi” seçildi. BASF, aynı ankette geçen sene ikinci sırada yer almıştı.

“Sürdürülebilir bir gelecek için kimya yaratma” hedefi doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren BASF; insana, doğaya ve çevreye katkı sağlayan hammaddeler geliştirerek kimya sektöründe fark yaratıyor. Yapı kimyasallarından plastiklere, bitki koruma ürünlerinden petrol ve doğalgaza kadar geniş bir yelpazede hammadde üretimi gerçekleştiren BASF, Ar-Ge alanında hayata geçirdiği yatırımlarla da sürdürülebilirlik bilincinin yerleşmesi ve toplumlar tarafından benimsenmesi için çalışıyor.

“Dünyanın En Beğenilen Şirketleri” anketi, her yıl Fortune Dergisi’nin önderliğinde ve yönetim danışmanlığı şirketi Hay Group’un iş birliğinde gerçekleşiyor. Anket kapsamında; ürün ve hizmet kalitesi, küresel rekabet gücü ve yönetim kalitesi kategorilerine göre sektör uzmanları tarafından incelenen 700 şirket, performansları doğrultusunda listedeki yerlerini alıyor.
REKLAM ALANI