Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Dumankaya İnşaat’tan geleceğe yatırım projesi

Dumankaya İnşaat’tan geleceğe yatırım projesi
23 Temmuz 2014 09:39 | Son Güncellenme: 23 Temmuz 2014 09:42
A+
A-

Dumankaya-Insaat-akilli-ev-cozumleri-sunan-projeler-gelistiriyor_78042_786c1

Üniversiteli gençlerin aldıkları eğitimleri uygulayacak iş alanlarına ihtiyaç olduğunu dile getiren Uğur Dumankaya, işadamlarının her alanda katma değer ortaya çıkaran işlere imza atması gerektiğini söyledi.

Bugüne kadar birçok farklı projeye imza atan ve akıllı ev teknolojisiyle proje geliştiren Dumankaya İnşaat yeni ve farklı bir projeye daha imza atmak için kolları sıvadı. Türkiye’nin en büyük eksiğinin cari açığı giderecek katma değer oluşturan ürünler geliştirememek olduğuna dikkat çeken Yönetim Kurulu BaşkanıUğur Dumankaya, “Üniversitelerde donanımlı olarak eğitilen gençler iş hayatına atıldıklarında öğrendiklerini uygulayacak işletmeler bulmakta zorlanıyor. Bu da daha basit işlerde çalışmalarına neden oluyor. Oysa biz iş dünyası temsilcileri olarak donanımlı gençlerin becerilerini ortaya koyabilecek iş sahaları oluşturmak zorundayız” dedi.

Her sektöre iş düşüyor

Dumankaya olarak geleceğin projelerine şimdiden yatırım yaptıklarını aktaran Dumankaya, “Akıllı ev için proje geliştirirken ihtiyaç duyduğumuz teknolojik desteklerde işbirliği yaptığımız firmalar ‘siz gayrimenkul şirketi değil misiniz neden bu kadar ayrıntıya giriyorsunuz’ diye soruyor. Ancak biz bizimle çalışan ekibin gücüne inanıyoruz ve birlikte fikir üreterek geleceğin projelerini tasarlıyoruz. Her sektör bu bilinçle iş sahası geliştirmeli” bilgisini verdi.

Farklı renkleri tek çatıda birleştirdi

Şirket, Sancaktepe’de hayata geçireceği yeni projesinde farklılıkları ön plana çıkardı. Dumankaya Mozaik’te ayrı mimari yaklaşımlarla, birbirinden farklı renkler, zıtlıklar, dokular ve materyaller bütün olarak bir arada sunulacak.

Yönetim Kurulu Üyesi Ayla Dumankaya Pirinççi 100 konutu ön satışa çıkardıklarını ve 100’ünün de ön satışlarının tamamlandığını söyledi.154 bin liradan başlıyor Nisan 2017’te teslim edilmesi öngörülen proje 3 etapta 799 daireden oluşuyor.

1+0’dan 4+1’e farklı büyüklükte daireye yer verilen projede ferahlığı sevenler için yüksek tavanlı daireler, siyah ve beyazın öne çıktığı modern daireler, meşe detaylarla tuğla duvarların sıkça kullanıldığı country tarzı daireler ve minimalizmi sevenler için İskandinav tarzı daireler seçenek olarak alıcıya sunuluyor. Her türlü sosyal donatının bulunduğu sitede fiyatlar ise 154 bin liradan başlıyor.

Fikirtepe’ye 2 proje

Şir­ket önü­müz­de­ki sü­reç­te ye­ni pro­je­le­re de im­za ata­cak. Fi­kir­te­pe­’de 2 ay­rı ada­da pro­je­ler ge­liş­ti­re­cek­le­ri­ni be­lir­ten Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­kan Ve­ki­li Ba­rış Du­man­ka­ya 1 ada­da yüz­de 100 an­laş­ma sağ­la­dık­la­rı­nı ak­tar­dı.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI