Dolar 32,5246
Euro 34,7847
Altın 2.440,94
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Akıllı Ev Otomasyon Merkezi: Soap

Akıllı Ev Otomasyon Merkezi: Soap
21 Temmuz 2014 17:12
A+
A-

akilli-ev-otomasyon-merkezi-soapAkıllı Ev Otomasyon Merkezi: Soap Evlerimizdeki akıllı cihazlar arttıkça, onların denetim etmek ve güvenliklerini sağlamak da zorlaşıyor.

İşte akıllı bir hane otomasyon merkezi olarak tasarlanmış “Soap” isimli aygıt, fazla becerikli bir router ve bir tablet birleşiminden oluşuyor. Farklı donanım opsiyonları ile gelen Soap cihazları, size değişik işler için seçenek sunuyor.

Soap’un kontol arayüzü Android bazlı, ona bağladığınız her şeyi üzerinden yönetim edebiliyorsunuz. Cihaz en yalın kablosuz WiFi’dan Bluetooth’a, HDMI’dan USB’ye kadar farklı bağlantı şekillerine sahip. Ayrıca Android sevmiyorsanız, biraz uğraşarak Soap’a istediğiniz işletim sistemini de yükleyebilirsiniz.

Soap ile evdeki kablosuz ağa bağlı bütün cihazların güvenliğini sağlamak, hane ağınızı görünmez hale getirmek, evin ısıtma veya klima sistemini yönetim etmek, hırsız alarmlarını çalıştırmak, LED lambaları açıp kapatmak, evin eğlence sistemine kumanda olarak kullanmak olası. Ayrıca bunların hepsini, Soap’a senkronladığınız akıllı telefon ile de yapabileceksiniz.

Ürünle ilgilendiyseniz, buraya tıklayıp internet sitesi sitesine gidebilir ve ön sipariş verebilirsiniz.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI