Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Konyalı saat 17. mağazasını Samsun’da açtı

Konyalı saat 17. mağazasını Samsun’da açtı
13 Nisan 2013 06:02
A+
A-

Konyalı Saat Perakendeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barbaros Yücesoy

Köklü geçmişe ve yaygın mağaza ağına sahip olan Konyalı Saat hızla büyümeye devam ediyor. Türkiye’de 16 mağazasıyla faaliyet gösteren ve 30 dünya markasının binlerce modelini tüketiciye sunan Konyalı Saat 17. Mağazasını Samsun’da Piazza AVM’de açtı.

Yarım asırlık geçmişiyle saat sektörünün öncü firmalarından Konyalı Saat, trendlere yön veren koleksiyonları, ev sahipliği yaptığı 30’u aşkın dünya markası ve bini aşkın modeliyle saat tutkunlarının tek adresi.

Türkiye’de 16 adet mağazası bulunan Konyalı Saat 17. Mağazısını Samsun’da Piazza AVM’de açtı. Konyalı Saat Perakendeden Sorumlu Genel Müdürü Yardımcısı Barbaros Yücesoy şirketin yeni dönem hedefleriyle ilgili şu bilgileri paylaşıyor: “Önceki yıllarda daha agresif büyüme planlarıyla yıl içinde ne kadar çok mağaza açabileceğimize odaklanmıştık.  Ancak artık fazla mağaza açmaktan çok,  karlı bir sistem kurmaya odaklandık. 2013 yılı için sözleşmesi imzalanmış 2 adet mağaza hedefimiz olacak.”

Açılan mağazanın konumu önemli

2013 yılında 17. mağazalarını Samsun Piazza AVM’de açtıklarını belirten Konyalı Saat Perakendeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barbaros Yücesoy: “Samsun Karadeniz’in üssü olma yolunda ilerleyen çok kozmopolit bir şehir. Karadeniz’in farklı şehirlerinden birçok kişi geliyor. Biz de mağazalarımızı stratejik noktalarda açılmasına özen gösterdiğimiz için 17. Mağazamızı Samsun’da açmaya karar verdik. Konyalı Saat olarak Karadeniz Bölgesi’nde ilk mağazamız.”

 Yatırımcılar için AVM’lerin büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Yücesoy, yatırım yaparken Türkiye’de yer alan iyi ve kaliteli AVM’lerin tercih edilmesinin önemli olduğunu vurguluyor. Yücesoy: ”Konyalı Saat olarak Türkiye’nin ve İstanbul’un en iyi sirkülasyonuna sahip kaliteli AVM’lerde yer alıyoruz. Konyalı Saat mağazalarımıza yaptığımız yatırımlar ileri ki dönemlerde yine alışveriş merkezlerini hedef alarak sürecek.”

Konyalı Saat 17. mağaza Samsun Piazza AVM

REKLAM ALANI