Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 21°C

River Plaza’da yaşam başladı

River Plaza’da yaşam başladı
04 Temmuz 2014 12:06
A+
A-

River Plaza'da Yaşam BaşladıÖzdilek Holding, iş hayatı ve özel yaşamı maksimum verimlilikle birleştiren yepyeni bir projeye imza attı. 32 katlı, toplam 35.000 m2 kiralanabilir alanıyla River Plaza, ideal ofislerini İstanbul’un en bilindik ve ulaşılabilir ‘Levent’ lokasyonunda iş hayatıyla buluşturuyor.

Özdilek Holding’in iş dünyasının kalbi Büyükdere Caddesi’nin en bilinen ve en kolay ulaşılan lokasyonunda hizmete sunduğu River Plaza’da yaşam başladı. 32 katlı, 35.000 m2 kiralanabilir alanıyla bulunduğu bölgenin en prestijli binalarından biri olan River Plaza, 200 m2’den 1.369 m2’lik alana kadar kiralanabilir ofisleriyle iş hayatının merkezi Levent’te konumlanıyor. River Plaza, firmalara, mega kompleks içinde yer alan Wyndham Grand İstanbul Levent Otel ve ÖzdilekPark İstanbul AVM’nin sunduğu tüm hizmetleri en avantajlı fırsatlarla sunuyor.

River Plaza’ya metro ile kolay ulaşım

Levent bölgesinde tek katta 1.369 m2 ile en geniş ofis alanını sunan River Plaza, özellikle büyük ve geniş ofis arayanların ilk tercihi olabilecek nitelikte. Üstelik River Plaza’da ulaşım da son derece rahat. İstanbul’un karmaşık trafiğine girmeden plaza ile bağlantılı metro hattı sayesinde plaza sakinleri, dış alana çıkmadan, herhangi bir bağlantı yoluna gerek duymadan metro ile Kartal ve İstanbul Atatürk Havalimanı güzergahında gitmek istediği yere kolayca ulaşabiliyor.

Yüzde 35’e ulaşan doluluk oranıyla River Plaza’da kiralamalar devam ediyor

Kapılarını açtığı günden bugüne bankacılık, hukuk gibi iş hayatının önemli sektörlerine ev sahipliği yapan River Plaza’yı tercih eden firmalar, dünyanın en büyük şirketleriyle bir arada olma imkânını yakalıyor. İstanbul’un en prestijli bölgelerinden Levent’te kısa sürede yüzde 35’lik doluluk oranına ulaşan River Plaza’da kiralamalar devam ediyor.River Plaza'da Yaşam Başladı(1) River Plaza'da Yaşam Başladı(2)

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI