Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

Muş Dernekler Federasyonu,iftar programına geniş katılım sağlandı

Muş Dernekler Federasyonu,iftar programına geniş katılım sağlandı
30 Haziran 2016 13:53 | Son Güncellenme: 30 Haziran 2016 14:41
A+
A-

FEDERASYON 1

Muş Dernekleri Temsilcileri ve Muş’un önde gelen isimleri Muş Dernekleri Federasyonunun düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldiler.

FEDERASYON 3

 

ŞERAFETTİN EKİCİİftar programında söz alan Muş Dernekleri Federasyonu Başkanı Dr.Şerafettin ekici, Atatürk Havalimanı’na yapılan saldırının bir vahşet olduğunu belirterek, “Terörün bir amacı da korkutmak ve yıldırmaktır. Ama biz acımıza rağmen korkmayacağız ve yılmayacağız.dedi.

Ekici; Muş Dernekleri Federasyonu iftarında Muş Vakfı başkanımız Sn. Dr. Orhan Sami Gültekin ve Vakıf yöneticileri, Çeşitli STK temsilcileri ve Parti teşkilatı mensuplarının iştiraklerinden dolayı teşekkür etti.

Birlik için yola çıktık. Bu çatının altında, temel amacımız hemşehri dayanışmasıdır. İlimizin bir marka değeri olmalıdır. Tanınmamız, temsilimizle eş değerdir. Onun için temsil noktasında görülecek federasyon üyelerinin davranışlarında ayrı bir hassasiyet fedakârca davranmalıyız. Bizler, kurumsallaşmayı öğrenmeliyiz. Başladığımız işi ayaklarımızın üzerinde duracak düzeye getirebilmeliyiz ve kurumlarımız, ayrı birer güç olarak var olabilmelidir. Diye konuştu.

Programda söz alan Muş Vakfı Başkanı Dr. Orhan Sami Gültekin, saldırıyı kınayarak, insanlığa kasteden terörü lanetlediğini belirtti. 

ORHAN SAMİ

Dr. Orhan Sami Gültekin, Muş’luların her zaman ortak paydada buluşması gerektiğini belirtti. Muş vakfının Muş’ta bu sene yürüttüğü faaliyetleri başarılı çalışmalardan dolayı katkı sağlayan bütün hemşerilere teşekkür etti. “İlimiz için daha azimli çalışmaya gayret ettiklerini,yürütülen çalışmalar çerçevesinde bütün fikirlere açığız. Muş’a yatırım yapmak isteyen iş adamlarımıza elimizden gelen bütün desteği vermeye hazır ”dedi.

Atatürk Havalimanı’nda 43 kişinin ölümüne, 237 kişinin yaralanmasına neden olan terör saldırısına Muşlu sivil toplum kuruluşları, saldırıda yaralananlara acil şifa, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileklerini iletirken, terörü de lanetlediklerini ifade ettiler.

Düzenlenen iftar programına Ak Parti İstanbul il yönetimi adına Altuğ Karataş ve Avukat Yunus Emre Seydanlıoğlu, Muş eğitim ve Kaldırma Vakfı Başkanı Dr. Orhan Sami Gültekin ve yönetimi, Öz Kevser Vakfı Başkanı Ferhat Çalışye, Mavi Marmara Ulaşım A.Ş. Başkanı Ramazan Gürler, Yedi Renk Tek Yürek Platformu Başkanı Özcan Soysal, Uluslararası Kudüs Derneği Başkanı Suat Gün, Esenyurt Muş İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma Derneği, İstanbul Vartolular Ekonomik ve Dayanışma Derneği, Muş Liz-Der Derneği, İkitelli Muşlular Derneği, Muş Bulanık Adıvar Derneği, Başakşehir Muşlular Derneği, Küçükçekmece Muşlular Derneği, Esenyurt Muş Malazgirt Taş Köyü Derneği, Muş Gündüzlü Köyü Derneği, Pendik Dernekler Federasyonu, Ardahanlılar Derneği, Bitlisliler Derneği, Bulanık Sevgi Derneği ve Avcılar Muşlular Derneği katılım sağladı.

REKLAM ALANI