Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 20°C

jet uçaklarının dev ismi Embraer ve yer yüzü doktorlar’ından özgün yönetim sırları

jet uçaklarının dev ismi Embraer ve yer yüzü doktorlar’ından özgün yönetim sırları
26 Mart 2013 09:22
A+
A-

ibpf_2013_logo

Boğaziçi Yöneticiler Vakfı’nın ikinci kez düzenlediği “Özgün İyi Yönetim Uygulamaları Forumu (IBPF)” 13 Nisan 2013 Cumartesi günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. TAV, İMKB, Bimeks, Avea, Ernst&Young, Kuveyt Türk ile Kastamonu Entegre sponsorluğunda düzenlenecek olan ve yönetim uygulamalarında yenilikçi adımların tartışılacağı forumda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu ve BYV Mütevelli Heyeti Başkanı ve BİM İcra Kurulu Üyesi & CFO Haluk Dortluoğlu açılış konuşmalarını yapacaklar. Forum, Özel Sektör ve STK oturumlarından oluşacak.

Tüm kurumların performanslarının geliştirilmesi ve fark yaratmaları için özgün ve yenilikçi yönetim uygulamalarının tartışılacağı “Özgün İyi Yönetim Uygulamaları Forumu (IBPF-Inspiring Best Practices Forum)”, 13 Nisan 2013 Cumartesi günü Haliç Kongre Merkezi’nde ikinci kez düzenlenecek.

Boğaziçi Üniversitesi mezunları tarafından kurulan Boğaziçi Yöneticiler Vakfı’nın (BYV) düzenlediği “Özgün İyi Yönetim Uygulamaları Forumu”nda, özgün ve yenilikçi yönetim uygulamalarını başarıyla hayata geçirmiş kuruluşların tecrübelerini paylaşıp, yeni girişimcilere ve proje uygulayıcılarına ilham vereceği bir forum oluşturulması planlanıyor.

Yeni fikirler ile tecrübenin bir araya gelmesi ile iş dünyası için önemli bir sinerjinin yaratılacağı Forum’un açılış konuşmalarını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Gülay Barbarosoğlu ile BYV Mütevelli Heyeti Başkanı ve BİM İcra Kurulu Üyesi & CFO Haluk Dortluoğlu yapacak.

Forumda, STK oturumunda Yeryüzü Doktorları ve Genç Siviller’den konuşmacılar yer alırken, özel sektör oturumunda Embraer Özel Jet Uçakları, Rönesans İnşaat ve Doğa Tohumculuk’tan katılımcılar söz alacak.

Boğaziçi Yöneticiler Vakfı (BYV) Mütevelli Heyeti Başkanı Haluk Dortluoğlu IBPF2013 ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Dünya değişiyor ve Türkiye bu değişen dünyada kendine göre bir yer edinmeye çalışıyor. Bizim ve gelişmekte olan tüm toplumların, yaşanmışlıklardan örnek alacağı, esinleneceği ve ilk ağızdan ifade edilecek bu hikayeleri dinlemeye, anlamaya ve yeniden tekrar tekrar yazmaya ihtiyacı var. Geçen yıl ilkini düzenlediğimiz forumumuz da bu açıdan çok önemli. Rekabetin uluslararası boyuta taşındığı günümüzde, küreselleşme ile birlikte özgün ve iyi yönetim uygulamaları kritik bir önem kazanıyor.

Forumun bu sene de, ülkemizde ve dünyada alanlarında en özgün iyi yönetim uygulamalarını ortaya koyan kuruluşların deneyim ve birikimlerini paylaşacakları, bu konudaki farkındalığı arttırıcı bir platform sunacağını ümit ediyoruz.”

Yönetim uygulamalarında özgün bir yaklaşım ortaya koyan şirketler tecrübelerini paylaşacak

Forumda, ‘Özel Sektör Oturumu’ ve ‘STK Oturumu’ olmak üzere iki farklı oturum düzenlenecek. ‘Özel Sektör Oturumu’nun başkanlığını Boğaziçi Üniversitesi İİBF Öğretim Üyesi M. Nafi Artemel yapacak. Oturumda Embraer Özel Jet Uçakları Genel Müdürü Ernie Edwards,  Rönesans İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, Doğa Tohumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Karahan başarılı yönetim uygulamalarını tanıtacaklar.

‘STK Oturumu’nun başkanlığını ise, İstanbul Ticaret Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Erhan Erken üstlenecek. Oturumda Yeryüzü Doktorları Türkiye Başkanı Dr. Kerem Kınık ve Genç Siviller Sözcüsü Turgay Oğur özgün yönetim uygulama deneyimlerini paylaşacaklar. Etkinliğin kapanış konuşmasını ise İstanbul Şehir Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi’nden Mustafa Özel yapacak.

REKLAM ALANI