Dolar 32,5869
Euro 34,8379
Altın 2.507,90
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

İşte bayramlık krediler

İşte bayramlık krediler
21 Temmuz 2014 09:01
A+
A-

Bankaların bayram kredi yarışı başladı. Bir çok banka tüketiciye yüzde 0,89 faiz oranı ile 3 ay ertelemeli kredi kullandırıyor. Vade olaraksa ihtiyaç kredilerinde maksimum 36 ay vade uyguluyor
turk_lirasi_tl_para
Bankaların ‘geleneksel’ hale getirdikleri bayram kredileri bu sene çeşitlendi. Her sene müşterilerine cazip faiz ve vadelerde ihtiyaç kredisi veren bankalar, bu bayramda ihtiyaç kredisi kampanyalarına KOBİ, konut, taşıt, ticarit, hatta tatil kredilerini de ekledi. Bazı bankalar ev sahibi olmak isteyen müşterisine 120 ay vadeli ve uygun faizli kredi imkanı sunarken, bazı bankalar da taşıt kredilerinde cazip imkanlar sunarak tüketiciye ‘bayrama arabasız girmeyin’ sloganıyla ulaşmak için düğmeye bastı. Bankalar esnaf müşterilerini de unutmadı. Özellikle Ramazan Bayramı’nın yaz mevsimine denk gelmesi, tüketicilerin harcamalarının ve nakit ihtiyaçlarını artırması nedeniyle bankalar en çok ‘bayram kredisi’ adı altında cazip oranlarla tatil kredisi kullandırıyor. Değişen sosyo-ekonomik şartların da etkisiyle bayramların günlük hayatın rutininden veya stresinden kaçış zamanı olarak da görülmeye ve değerlendirilmeye başlanması vatandaşı tüketime yönlendiriyor. Çünkü ulaşım, giyim, tatil, giyim gibi maliyetler de beraberinde artıyor. Bu eğilim de bankaların gözünden kaçmıyor ve dolayısıyla bayram kredilerinde bir artış yaşanıyor. Ayrıca yaz ayları nedeniyle tüketicinin seyahat dışında, tadilat gibi ev bakımı harcamaları da bu artışta etkin rol oynuyor. Öte yandan, kampanyalar içerisinde en çok dikkat çeken ise Kredi Kayıt Bürosu (KKB) Risk Raporu’ndaki kredi notuna göre faiz uygulanması oldu. Bazı bankalar kredi notu yüksek olan müşteriye, ciddi oranlarda faiz indirimi uyguluyor. Masrafta indirim yok Bankaların bu yılki bayram paketlerinde de taksit öteleme seçeneği yine kullanılırken, kampanya konseptleri ‘bugün al eylül ayında öde’ olarak belirlendi. Birçok bankanın bayram kredisi kampanyasını faiz ve vade üzerinden belirlediği gözlenirken, dosya masraf ve komisyonlarda alınan ücretlerde herhangi bir indirim gözlenmiyor. Bankaların bayram paketlerinde sadece tüketiciler değil kart sahipleri ya da işletme sahipleri de kendilerine yer buluyor. Kartla yapılan alışverişlerde daha fazla puan ya da bonus veren bankalar, başvuru için sadece şubeler değil tüm alternatif dağıtım kanallarını da devreye alarak, en hızlı geri dönüşü sağlamak için de yarışıyor.

Halkbank, iki otomatik ödeme talimatı verene +1 faiz indirimi uyguluyor

Halkbank, geleneksel Erken Gelen Bayram Kredisi’ni Ramazan Bayramı arefesinde hizmete sundu. Erken Gelen Bayram Kredisi’nde aylık faiz oranı yüzde 0,89’dan başlıyor. Azami 3 bin TL tutarındaki kredi, 9 ay vadede yüzde 0,89 faizle kullandırılırken 2 adet otomatik ödeme talimatı veren müşteriler +1 puan faiz indiriminden yararlanıyor. Kampanya kapsamında maksimum 50 bin TL’ye kadar yüzde 1,12 aylık faiz oranıyla dosya masrafsız kredi seçeneği de sunuluyor. Erken Gelen Bayram Kredisi’yle bayram arefesinde artan harcamalara destek olmayı amaçladıklarını belirten Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Hasan Ünal, konuya yönelik şunları söyledi: “Halkbank’ın her bayram arefesinde hizmete sunduğu Erken Gelen Bayram Kredisi müşterilerimizden yoğun ilgi görüyor. Küçük meblağdaki acil nakit ihtiyaçlarına çözüm olan Erken Gelen Bayram Kredisi, düşük faiz oranıyla da dikkat çekiyor. Bu yıl kredimize yeni bir özellik daha ekledik. Erken Gelen Bayram Kredisi’ni kullanan müşterilerimiz, 2 adet otomatik ödeme talimatı verdiklerinde +1 puan faiz indirimi kazanıyorlar.”

Fibabanka’dan yüzde 0.99 faizle bayram kredisi

Fibabanka, Ramazan ayında “Bayram Kampanyası” ile ihtiyaç kredisinde avantajlı fiyatlar sunuyor. Kampanya kapsamında müşteriler, 1 Ağustos 2014 tarihine kadar, 5.000 TL tutarlı kredi için 140 TL dosya masrafı ve %0,99 faiz ile ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Kredi almak isteyenler; Fibabanka şubelerinden, www.fibabanka.com. tr adresinden ya da 444 88 88 no’lu Telefon Bankacılığından başvuruda bulunabiliyor. Konuyla ilgili bilgi veren Fibabanka Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun, “Müşterilerimizin harcamalarını ve nakit ihtiyaçlarını desteklemek amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı’na özel olarak Bayram Kredisi sunuyoruz. Tatil ya da bayrama özel harcamaların yoğun olduğu bu dönemde biz de Fibabanka olarak oldukça uygun faizli kredi alternatifl eri oluşturduk. Müşterilerimiz direkt olarak şubelerimizden ya da fibabanka. com.tr’den başvurarak çok kısa sürede kredi taleplerine dönüş alabiliyorlar. Ayrıca, Direkt Satış ekibimiz de kendilerini ziyaret ederek; tablet bilgisayarlar aracılığıyla hızlı bir şekilde kredi başvurularına cevap verebiliyor” dedi.

Garanti, bayram kampanyasını uzattı

Fibabanka, Ramazan ayında “Bayram Kampanyası” ile ihtiyaç kredisinde avantajlı fiyatlar sunuyor. Kampanya kapsamında müşteriler, 1 Ağustos 2014 tarihine kadar, 5.000 TL tutarlı kredi için 140 TL dosya masrafı ve %0,99 faiz ile ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Kredi almak isteyenler; Fibabanka şubelerinden, www.fibabanka.com. tr adresinden ya da 444 88 88 no’lu Telefon Bankacılığından başvuruda bulunabiliyor.

Müşteri yaz aylarını keyifli geçirsin
Konuyla ilgili bilgi veren Fibabanka Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun, “Müşterilerimizin harcamalarını ve nakit ihtiyaçlarını desteklemek amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı’na özel olarak Bayram Kredisi sunuyoruz. Tatil ya da bayrama özel harcamaların yoğun olduğu bu dönemde biz de Fibabanka olarak oldukça uygun faizli kredi alternatifl eri oluşturduk. Müşterilerimiz direkt olarak şubelerimizden ya da fibabanka. com.tr’den başvurarak çok kısa sürede kredi taleplerine dönüş alabiliyorlar. Ayrıca, Direkt Satış ekibimiz de kendilerini ziyaret ederek; tablet bilgisayarlar aracılığıyla hızlı bir şekilde kredi başvurularına cevap verebiliyor” dedi.

Akbank yaz boyunca taksit erteliyor

Akbank, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da özel kampanyalarıyla müşterilerine avantajlar sunuyor. Akbank, herkesin nakit ihtiyaçlarını, avantajlı tüketici kredileriyle karşılıyor. Ramazan Bayramı hazırlıkları yapan ya da tatilini Ramazan sonrasına erteleyen herkesin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için tüketici kredisinde Ramazan’a özel çok avantajlı kampanya başlatan banka, dileyen herkese 36 vadeyle alacakları 2,500 TL krediyi, aylık 90 TL taksitle ve çok uygun masrafl arla kullanılabiliyor.

3 ay erteleme fırsatı 
Yaz aylarının müşterilerinin nakit ihtiyaçlarının yoğun olduğu bir dönem olduğunu vurgulayan Akbank Bireysel Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, “Biz de Akbank olarak, bunun bilinciyle geliştirdiğimiz ve artık gelenekselleşen kampanyalarımızla, Ramazan ayını müşterilerimiz ve tüm tüketiciler için kolayca ve keyifl e geçirecekleri bir döneme dönüştürüyoruz. Ramazan Bayramının da yaza denk gelmesi ile birlikte, bayram öncesi ve sonrası harcamalar da müşterilerimizin nakit ihtiyacını arttırıyor. Bu amaçla, Ramazan Bayramı hazırlıkları yapan ya da tatilini Ramazan sonrasına erteleyen müşterilerimizin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için ihtiyaç kredisinde Ramazan’a özel çok avantajlı bir kampanya düzenliyoruz” dedi.

“Kampanyamızda müşterilerimize düşük faiz ve taksit avantajı yanısıra, kredi taksit ödemelerini 3 ay süre ile erteleme fırsatı da sunuyoruz” diye sürdüren Galip Tözge, kampanya kapsamında kredi kullanacak Akbank müşterilerinin aldıkları kredinin taksit ödemelerini yaz boyunca erteleyip ödemelerine Eylül ayında başlayabileceklerine dikkat çekti.

Market ya da akaryakıt alışverişlerine chip-para 
Akbank kredi kartı sahipleri ayrıca Ramazan ayı boyunca tüm market ve akaryakıt istasyonlarında geçerli Akbank kampanyasıyla, 100 TL ve üzeri 3. alışverişte 20 TL, 6. alışverişte 30 TL olmak üzere toplam 50 TL chip-para kazanabilecekler. Axess, Wings ve Fish kart sahiplerinin, bu kampanyadan faydalanmak ve 31 Temmuz’a kadar yapılacak alışverişlerden ekstra chip-para kazanmak için kartlarını kullanmaya başlamadan önce RAMAZAN yazıp 4566’ya SMS göndermesi yeterli olacak. Akbank, kredi kartı dışında, alışverişte hesabını bilenlerin banka kartı Neo sahipleri için de 50 TL chip-para ödüllü bir Ramazan Kampanyası düzenledi. 20 Haziran – 31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya kapsamında Neo kart sahipleri 5 adet 75 TL ve üzeri akaryakıt veya market alışverişi yaptıklarında 50 TL chip-para kazanacaklar. Akbank müşterilerinin kampanyadan faydalanmak için FIRSAT yazarak 4566’ya SMS göndermesi yeterli olacak.

TEB’den avantajlı ödeme fırsatı

Türk Ekonomi Bankası (TEB), kamuda çalışan ve maaş müşterisi olan tüketicilerine avantajlı bayram kredisi teklifl eri sunuyor. İhtiyaçların arttığı bayram döneminde de özel fırsatlarla müşterilerinin yanında olan TEB, 36 aya varan geri ödeme seçenekleriyle 3 ay ertelemeli teklifl erini müşterileriyle buluşturuyor. Ertelemeli bayram kredisi ile aylık yüzde 1,15 faiz oranıyla kredi kullanan müşteriler, 100 TL dosya masrafıyla ertelemeli bayram kredisi alabilecek. Erteleme talep etmeyen müşteriler kamu çalışanı veya TEB maaş müşterisi olmaları halinde aylık yüzde 1,10 faiz oranıyla dosya masrafsız; diğer müşteriler ise aylık yüzde 1,15 faiz oranıyla 115 TL dosya masrafıyla fırsatlardan yararlanma şansı yakalıyor.

DenizBank’tan bir SMS ile 5 dakikada kredi

DenizBank, bayram döneminde avantajlı faiz oranları ile nakit ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecekleri Ramazan ayına özel kredi kampanyasını Temmuz ayı içerisinde müşterilerine sundu. Kampanya kapsamında aylık 0,89’dan başlayan cazip koşullarla kredi imkanı sunarken krediye erişimini de son derece kolay hale getirdi. Müşteriler, kampanya kapsamında “KREDIM” yazıp, bir boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını 3280’e SMS olarak gönderdikleri başvurularına 5 dakika içinde cep telefonlarına gelen bir SMS’le başvuru sonuçlarını anında görebiliyor. Ayrıca dileyen müşterilere İnternet sitesi üzerinden sadece TC kimlik numarası ile kredi başvurusunda bulunabilmelerini sağlıyor. Deniz- Bank Perakende Bankacılık Satış Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, “Müşterilerimiz aynı gün içinde kolaylıkla Deniz- Bank şubelerinden kredilerini kullanabilirler. Bayramda da, kolay, hızlı başvuru süreçlerimiz ve Her Derde Deva Kredi seçeneklerimiz ile tüketicilerin yanında olmayı ve bayram mutluluğunu müşterilerimiz ile birlikte yaşamayı hedefl iyoruz” diye konuştu.

Şekerbank, 3 ay taksit erteliyor

Şekerbank, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala tüm bireysel müşterilerinin bayram öncesi artan nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bir kampanya başlattı. Banka, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını 3000 TL’ye kadar 3 ay taksit ertelemeli ve %0,89’dan başlayan faiz oranları ile karşılıyor. Şekerbank Ramazan Bayram Kampanyası’nda; bir yıl hesap işletim ücreti muafiyeti, ücretsiz EFT, ve havale kullanım imkanları da sunuluyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye tüm Şekerbank şubelerinden ve www.sekerbank. com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Türkiye Finans ile bayramı yeni evinizde geçirin

Türkiye Finans, kendi evine taşınmak isteyenleri ev sahibi yapmak için kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye Finans, müşterilerine çok uzun vadede seçenekler sunan Çilingir Mortgage ürünleri çatısı altında Ramazan Bayramı’na özel bir kampanya sunuyor. Uygun kar oranları ve esnek ödeme planlarını bir araya getiren “Bayramı Yeni Evinizde Geçirin” kampanyası ile Türkiye Finans, ev sahibi olmak isteyen herkese kolaylık sağlıyor. 01 Ağustos 2014 tarihine kadar devam edecek kampanya ile Türkiye Finans, konut sahibi olmak isteyenler için uygun kar oranları ve 120 aya varan vade seçeneklerini bir arada sunuyor. Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar “Bizi biz yapan değerlerimiz ve geleneklerimizin daha da anlamlandığı Ramazan Bayramı’na özel Çilingir Mortgage ürünleri çatısı altında bir kampanya düzenledik. Konut finansmanında kar oranlarını düşürerek ev sahibi olmak isteyenlere kolaylıklar sağlıyoruz. Türkiye Finans olarak bireysel müşterilerimize yönelik kampanya, ürün ve hizmetlerimizi geliştirmeye ve avantajlar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Odeabank’tan gıda alışverişine indirim

Odeabank, Ramazan ayında Bank’O Card Axess sahiplerine KDV indirimi fırsatı sunuyor. Bank’O Card Axess sahiplerinin 75 TL ve üzeri tüm market ve gıda alışverişlerinde yüzde 8 KDV indiriminden yararlanabilmeleri için tek yapmaları gereken KDV yazıp, 8444’e göndermek. 20 Haziran’da başlayan kampanya, 31 Ağustos 2014’e kadar devam edecek ve bu kampanyayla her kart sahibi 50 TL’ye kadar indirim kazanabilecek. Axess üye işyerinde taksit yapan ve chip-para kazandıran Bank’O Card Axess’e sahip olmak için BANKO boşluk TC Kimlik numarasını yazıp 8444’e SMS göndermek yeterli. Ayrıca, Odeabank Şube ve ATM’leri, 444 8 444 Odeabank İletişim Merkezi veİnternet Bankacılığı üzerinden başvuru yapılabiliyor.

İstanbul Varlık, 150 bin tüketicinin borcunu yapılandıracak

İstanbul Varlık, kredi kartı ve bireysel kredi borcu bulunan tüketicilere destek olmak amacıyla geleneksel Ramazan Kampanyası’nın dördüncüsünü gerçekleştiriyor. Tahsili gecikmiş alacakların yönetimi alanında pek çok ilke imza atan İstanbul Varlık, bu yıl düzenlenen Ramazan Kampanyası sayesinde 45 TL’den başlayan taksit seçenekleri ile 150 bin borçluya, borçlarından çok uygun koşullarla kurtulma şansı sunuyor. Kampanya kapsamında, borçlular ile anlaşılacak ödeme planları dahilinde 36 aya varan taksitlendirme imkanı sunuluyor.

Dördüncü Ramazan Kampanyası 
İstanbul Varlık Genel Müdürü Selçuk Tuncalı son dört yılda yaptıkları çeşitli kampanyalar ile ilgili olarak; “Dördüncüsünü düzenlediğimiz Ramazan Kampanyası sayesinde yönetmekte olduğumuz 13 portföydeki 150 bin tüketiciye ulaşmayı hedefliyoruz. Borçluların bütçelerine uygun taksit olanakları sunarak kredi mağduru olmuş tüketicileri yeniden ekonomiye kazandırmayı arzu ediyoruz. Sektörün üçüncü büyük oyuncusu olarak şu anda 8 bankadan 1,2 milyar TL anapara tutarında ve 225 bin borçluya karşılık gelen portföyümüzle ne kadar çok kişiye ulaşabilirsek o kadar büyük başarı elde edeceğimizi ve Türkiye ekonomisine katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz” dedi.

ING Bank’tan İhtiyaç ve KOBİ kredilerinde bayram fırsatı

ING Bank, Ramazan ayı ve bayram dönemi boyunca ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerine 99 TL’den başlayan taksitlerle artan taksitli kredi fırsatı sunuyor. Üstelik bu kampanyadan KKB Risk Raporu skoru 1600 ve üzerinde olan tüm müşteriler yararlanabilecek. Ayrıca esnafı da unutmayan ING Bank, bayrama özel 2 ay ödemesiz dönem kolaylığı sunuyor. Kampanya kapsamında 36 ay vadeli 7.000 TL kredinin taksitleri ilk sene 99 TL, ikinci ve üçüncü senelerde ise 345 TL eşit taksitli olarak ödenebilecek.

Kişiye özel kredi fırsatı 
ING Bank’ın borcuna sadık müşterilere özel sunduğu kişiye özel kredi fırsatları ile tüketiciler ister kredi taksitlerini; ister kredi faiz oranlarını düşürebilecekler. Kampanya kapsamında müşteriler ister 99 TL’den başlayan taksitlerle 7.000 TL, ister %1,09’den başlayan faiz oranları ile 100.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanarak nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Bankanın diğer avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyaları bu dönemde de tüketicilerin kullanımında olacak.

KOBİ’lere 2 ay ödemesiz dönem kolaylığı 
KOBİ’lerin bayram öncesi olası nakit ihtiyaçlarını da unutmayan ING Bank, 2 ay ödemesiz dönem ayrıcalığı sağlıyor. 14 Temmuz – 15 Ağustos 2014 tarihleri arasında düzenlenen kampanya kapsamında ING Bank müşterilerine özel fi yatlamalarla TL taksitli krediler sunuyor. Müşteriler, ihtiyaç ve KOBİ kredisi başvurularını, ING Bank şubelerinden, www.ingbank.com.tr internet sitesi üzerinden veya 2205’e TCKN bilgisini SMS atarak yapabilecek.

ABank’tan 3 bin TL’ye %0.89 faiz

ABank, “Bayram Gibi Kredi” kampanyasıyla müşterilerine 3 ay erteleme imkanı ve 12 ayda 3.000 TL’ye kadar olan kredilerde %0,89 faiz oranı sunarak ihtiyaçları karşılamaya devam ediyor. Kredinin vadesi maksimum 36 ay olup, kredi kullanımı için detaylı bilgiye ABank şubelerinden veya www.abank.com.tr adresinden ulaşabiliyor.

Yapı Kredi’den günde 10 TL’ye kredi

Yapı Kredi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı’na özel masrafsız kredi kampanyası ile tüketicilere nakit ihtiyaçlarını karşılayabilme fırsatı sunuyor. Bayrama özel kampanyasından yararlanacak müşteriler günde yalnızca 10 TL ödeyerek, üstelik hiçbir masraf olmadan 9.000 TL Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanabiliyor. Tüm çalışanlar, emekliler ve serbest meslek sahiplerinin faydalanabileceği kampanya 31 Temmuz 2014 tarihine kadar devam edecek. Yapı Kredi müşterileri; İnternet Şubesi, SMS veya Yapı Kredi ATM’leri üzerinden Kredi Şimdi ile kolayca kredi başvurusu yaparak sonucunu anında öğrenebiliyorlar. SMS ile başvuru yapmak için “Bireysel( boşluk) TCKN(boşluk) Aylık net geliri” yazıp 4411’e mesaj atmaları yeterli oluyor.

Bayramda nakit ihtiyacı 
Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı Ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen, bayram kredisi kampanyalarının uygun fırsatlarla sunulması nedeniyle tüketicilerden yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Ülgen, söz konusu kredi kampanyası ile ilgili olarak, “Bayram tatillerinde bazı tüketiciler akrabalarını ziyaret etmeyi tercih ederken bazılarıysa bu tatili şehir yaşamından uzaklaşma ve dinlenme fırsatı olarak görüyor. Seyahat ve hediye harcamaları, nakit ihtiyaçlarının artmasına neden oluyor. Bu anlamda tüketicilerin bayramda nakde ihtiyaç duyduğunu söyleyebiliriz. Bankalar, bayram harcamalarının hane bütçesini olumsuz yönde etkilememesi için bu doğrultuda ihtiyaç kredileri sunuyor” dedi.

Tatile gidene bayram kredisi

İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi kampanyası ile bu bayramda da nakde ihtiyaç duyan müşterilerinin finansman ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. 4 Ağustos’a kadar geçerli olan kampanya kapsamında, serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ile emekliler, bireysel nitelikli her türlü nakit ihtiyaçları için aylık %0,93’ten başlayan faiz oranlarıyla 36 ay vadeye ve 50.000 TL’ye kadar farklı kredi seçeneklerinden yararlanabiliyor.

Banka nezdinde ek hesabı, kredi kartı ve en az bir adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunan müşteriler, kendilerine özel sunulan Maksimum İhtiyaç Paketi kapsamında tahsis ücreti indiriminden yararlanabiliyor, dileyen müşteriler masrafsız kredi seçeneği ile tahsis ücreti ödemeden de İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi kullanabiliyor. Banka tarafından yapılan açıklamada, “İş Bankası ile özdeşleşen Geleneksel Bayram Kredisi kampanyasına Türkiye genelindeki tüm müşterilerimiz yoğun şekilde ilgi gösteriyor. Buna bağlı olarak, kullandırılan kredi tutarı ve kredi kullanan müşteri sayımız her kampanya döneminde bir öncekine göre artış gösteriyor. Serbest meslek sahipleri, ücretli çalışanlar ve emekliler gibi toplumun farklı kesiminden müşterilerimiz, bireysel nitelikli her türlü nakit ihtiyaçlarına yönelik olarak İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi’ni kullanıyor. Bu yıl Ramazan Bayramının rastladığı dönem itibarıyla müşterilerimiz, bayrama yönelik harcamalarının yanı sıra tatil, evlilik, eğitim gibi çeşitli ihtiyaçları nedeniyle İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi kullanmayı tercih ediyor. Bu kapsamda, tatil ihtiyaçları için İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi kullanan çok sayıda müşterimiz bulunuyor” denildi.

Esnaf ve KOBİ’ye 3 ay ödemesiz kredi 
İş Bankası, esnaf ve KOBİ’lere verdiği desteği Ramazan Bayramı öncesinde de sürdürüyor. Esnafa Bayram Kredisi Kampanyası ile bayram öncesi ihtiyaçlarını karşılamak isteyen KOBİ’lere cazip faiz oranları ile kredi desteği sağlıyor. Bu kampanya ile nakde ihtiyaç duyan işletme sahipleri ister ilk 3 ay ödemesiz toplam 12 ay vadeli isterse de cazip faiz oranlarıyla 36 aya varan vadeli kredilerden faydalanabiliyor. Banka, 25 Temmuz 2014 tarihine kadar geçerli olacak kampanyamız ile Ramazan Bayramı öncesinde nakde ihtiyaç duyan esnaf ve KOBİlerin finansman ihtiyaçlarına destek olmayı hedefl iyor. Bankadan yapılan açıklamada, şöyle denildi: “Özellikle dönemsel olarak nakde ihtiyaç duyabilecek esnaf müşterilerimizin nakit akışlarına ve dönemsel satışlarına uygun çözümler üretmeye çalışıyoruz. Ekonomideki anlık değişmeler paralelinde hızla aksiyon alabilen esnaf ve KOBİlerimizin ihtiyaçlarını aynı esneklik ve süratle karşılıyoruz. Esnafa Bayram Kredisi Kampanyası ile müşterilerimize 3 ay ödemesiz seçeneği de bulunan cazip avantajlarla kredi desteği sağlıyoruz. Esnafa Bayram Kredisi kampanyası ile ilgili detaylı bilgiye www.istekobi. com.tr/esnafadestek adresinden ve en yakın İş Bankası Şubesi’nden ulaşılabiliyor.”

Finansbank, aylık %0,49 faizle bayram kredisi veriyor

Finansbank, Şeker Bayramı için ödemesi kolay ihtiyaç kredileri sunuyor. Finansbank’ta bayram ihtiyaçlarının rahatça karşılanabilmesi için yüzde 0,49’dan başlayan faiz oranları ve 36 aya kadar vade imkanı ile bayram kredisi veriliyor. Finansbank Bireysel Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın, “Müşterilerimizin bayram döneminde artan ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak uygun faizli bayram kredimizi hayata geçirdik. Hızımız, müşteri odaklı tavrımız ve yenilikçi bakış açımız bayram kampanyaları arasında da farklılık yaratmamızı sağlıyor” şeklinde konuştu. Finansbank’ın uygun faiz oranlarıyla sunduğu bayram kredisindan yararlanmak isteyenlerin kimlik numaralarını 5030’a göndermeleri yeterli oluyor. 8 Temmuz-6 Ağustos 2014 tarihleri arasında devam edecek kampanya ile ilgili olarak Finansbank şubelerinden ve www.finansbank.com.tr adresinden bilgi alınabilir.

HSBC’den ödemesini düzenli yapana 75 bin TL’ye kadar kredi

HSBC Türkiye, bankalara ödemelerini düzenli yapanlara, %0.89’dan başlayan faiz oranlarıyla, 75 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Kredi Kayıt Bürosu (KKB) Risk Raporu’ndaki kredi notu 1.650 üzerinde olan müşteriler, 12 aya kadar %0.89, 13-24 ay vadelerde %1.09, 25-36 ay vadelerde ise %1.15 faiz oranı ile kredi kullanabilecek. Dosya masrafı ise tüm vade ve tutarlar için 250 TL (+ BSMV) olacak. HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan, “Müşteri odaklı bankacılık anlayışımızın göstergesi olan yeni bir kampanya ile yine müşterilerimizin yanındayız.

HSBC Türkiye olarak önceliğimiz, koşullar ne olursa olsun müşterilerimizin hayatına değer katacak ürün ve hizmetler geliştirmek, ihtiyaçlarını en doğru şekilde anlayarak onlara her zaman en iyi fiyatlamayı sunabilmek. Yeni kampanyamızı, HSBC’nin global tecrübesiyle, tüm dünyadaki kredi notuna bağlı benzer uygulamalarımızdan esinlenerek hayata geçirdik. Kampanya ile müşterilerimizi, hayallerini gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaştıracağımıza inanıyoruz. Bireysel kredi veya kredi kartı ödemelerini zamanında ve düzenli bir şekilde gerçekleştiren müşterilerimize, düşük faiz avantajını yaşatacağız” dedi.

İhtiyaç kredisi 
Banka ödemelerini aksatmadan yapanlar için, düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanmaya olanak sağlayan kampanyadan yararlanmak isteyenler, T.C. kimlik numaraları ve aylık gelir bilgilerini 4499’a SMS atarak kolayca başvuruda bulunabiliyor. Başvurular, HSBC şubeleri, HSBC İnternet Bankacılığı (www.hsbc. com.tr) ve HSBC Telefon Bankacılığı (0850 211 0 111) üzerinden de kolaylıkla yapılabiliyor. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.hsbc.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Burgan Bank’tan bayram ve tatil kredisinde düşük masraf

Burgan Bank, “İhtiyaçlarınızı değil kredi ödemelerinizi erteleyin” sloganıyla geliştirdiği Ramazan Kredisi’ni müşterilerin harcamalarının yoğunlaştığı bu dönemde düşük faiz ve 2 aya kadar taksit erteleme imkanları ile müşterilerine sundu. Temmuz sonuna kadar devam edecek Ramazan Kredisi, 27 Temmuz’da başlayacak Şeker Bayramını da kapsadığı için, müşterilerin bayram ihtiyaçlarını karşılamalarına da imkan sağlayacak. Burgan Bank müşterilerinin Şeker Bayramı için faydalanabilecekleri bir diğer paket de “Tatil Kredisi”. Yılın dört mevsimi boyunca geçerli olan “Tatil Kredisi” Şeker Bayramını tatil yaparak değerlendirmek isteyenler için avantajlı faiz oranı ve düşük masrafl ı bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Burgan Bank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Pınar Kuriş, “Şeker Bayramı, pek çok müşterimiz için şehir dışındaki aileleriyle görüşmek, memleketlerine gitmek ya da yaz aylarına denk gelen bayramı tatil yaparak değerlendirmek için güzel bir fırsat olacaktır. Müşterilerimizin bayramda aileleriyle bayramlaşabilmeleri ya da hayallerindeki tatili gerçekleştirmeleri için bu dönemdeki ihtiyaçlarına cevap olabilecek iki kredi fırsatımız var. Ramazan başında müşterilerimizle buluşturduğumuz Ramazan Kredisi, 2 ay taksit erteleme imkanı sunuyor. Uygun faiz oranları ile öne çıkan Tatil Kredisine ise müşterilerimiz tüm yıl boyunca başvurabiliyorlar. Ürünlerimizi, müşterilerimizin dönemsel ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak doğru zamanda ve uygun fırsatlarla geliştirmeye özen gösteriyoruz. Bu doğrultuda sunduğumuz kredi olanaklarımızla müşterilerimizin bayram coşkularına ortak olmak istiyoruz ” dedi.

Bireysel müşteriler; “Ramazan Kredisi” ve “Tatil Kredisi”ne Burgan Bank şubelerinden, www.burgan. com.trinternet adresinden, 0850 222 8 222 numaralı Burgan Bank çağrı merkezini arayarak başvurabilecekler.

VakıfBank’tan “Halden Anlayan” bayram kredisi

“Halden Anlayan Banka” Vakıf- Bank, cazip ödeme koşullarıyla sunduğu kredi seçenekleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Vakıf- Bank, geleneksel olarak hazırladığı Ramazan Bayramı Kredisi’nde bu yıl da 3 ay ödemesiz dönemli yüzde 0.89’dan başlayan faiz oranıyla 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunuyor. Her ihtiyaca ve bütçeye uygun kredi alternatifl eri sağlayan VakıfBank Geleneksel Bayram Kredisi’nde, 3 yıla kadar uzayan vadelerde geri ödeme seçenekleri de bulunuyor.

Bank Asya ile “Bayrama Arabasız Girmeyin”

Bank Asya, müşterilerine Ramazan Bayramı’na özel çok avantajlı taşıt finansman desteği sunuyor. Bank Asya “Bayrama Arabasız Girmeyin” sloganıyla gerçekleştirdiği kampanyayla “14 Temmuz – 18 Ağustos tarihleri arasında yüzde 0,97’den başlayan oranlarla taşıt finansmanı fırsatı sunuyor. 0 kilometreden 5 yaşa kadar tüm araçları kapsayan kampanyada dosya masrafı ise 97 TL.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI