Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Girişimciliğe 10 Milyon Dolar Yatırım

Girişimciliğe 10 Milyon Dolar Yatırım
06 Nisan 2016 09:50
A+
A-

Gokhan_Duyarlar

Girişimcilik alanında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken GD Holding geride kalan bir yılda yüzde 50 büyürken, Holding bünyesindeki girişim şirketlerinin değeri ise 10 kat artış gösterdi. GD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Duyarlar, “Yatırım yaptığımız girişim şirketlerini hızlı büyütmek için her türlü imkan ve kaynağa sahibiz. Bu şirketlerin değerinin bir yıl içinde 10 kat artması, bu kaynakları doğru şekilde değerlendirdiğimizin en büyük göstergesi. Ülke ekonomisindeki büyümeyle birlikte 2016 yılında bünyemizdeki girişim şirketlerine yapacağımız yatırım 10 milyon doların üzerine çıkabilir” dedi.

Girişimcilik alanında oluşturduğu vizyoner iş modeliyle dikkatleri üzerine çeken GD Holding, 2015 yılında %50 büyümeye ulaşırken, holding bünyesindeki girişim şirketlerinin değeri ise tam 10 kat artış gösterdi. GD Holding’in 2016 planları arasında girişim şirketlerine 10 milyon doların üzerine yatırım yapmak yer alıyor.

GD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Duyarlar, Türkiye ekonomisi büyümeye devam ederken GD Holding’in de bu avantajı en etkili şekilde değerlendirdiğini ve değerlendirmeye devam edeceğini belirtti. Duyarlar, “Girişimciliğin ülke ekonomisi açısından taşıdığı önemin farkındayız. 2015 yılı girişimciliğe verdiğimiz destek anlamında son derece hızlı bir yıl oldu ve holdingimiz yüzde 50 büyürken, bünyemizdeki girişim şirketlerinin değeri ise 10 kat artış gösterdi. İnternet girişimciliği alanında sahip olduğumuz bilgi birikimini yenilikçi girişimcilerle buluşturuyoruz ve sonuçta da kuluçka merkezimizde hızlı büyüyen başarılı projeler ortaya çıkarıyoruz” diye konuştu.

10 Milyon Doların Üzerinde Yatırım Hedefi

2016 yatırım hedeflerinden de söz eden Gökhan Duyaralar, “Bu nedenle biz de GD Holding olarak 2016 yılına yönelik yatırım hedeflerimizi artırmış bulunuyoruz. Bünyemizdeki girişim şirketlerine yapacağımız yatırım 2016 yılında 10 milyon doların üzerine çıkabilir. Türkiye’yi yerinden oynatacak ve dünya markası haline gelecek projeler çıkarmak hedefiyle hareket ediyoruz” dedi.

“Ülke ekonomisindeki büyüme iş dünyası tarafından çok iyi okunmalı”

GD Holding olarak özgün bir iş modeliyle hareket ettiklerine dikkat çeken Gökhan Duyarlar sözlerini şöyle sürdürdü: “Holdingimiz bünyesinde oluşturduğumuz kuluçka merkezine kabul ettiğimiz projeleri vizyoner yaklaşımımızla büyütüyoruz. Sağladığımız özel model ve çalışma ortamı sayesinde girişimler çok hızlı gelişiyor ve pazara hazır hale geliyorlar. Ancak pek çok faktörün yanı sıra yaptığımız işin bize verdiği heyecan, başarıya giden en önemli unsurlardan biri. Hem holdingdeki ekibimizin hem de kuluçka merkezimizdeki girişimcilerin ortak bir heyecanı paylaşmaları kurumsal tecrübemizle birleşerek bize başarıyı getiriyor. Ülke ekonomisindeki büyüme de bu ivmeyi daha yukarı çekiyor. 2015 yılında Türkiye ekonomisinin ulaştığı yüzde 4’lük büyüme rakamı çok önemli ve iş dünyası tarafından çok iyi okunması gerekir.”

Eleman.net, Radix, TRCRM, Takım Takip, Serieleman.com ve Dersverir.com gibi şirket ve girişimleri bünyesinde barındıran GD Holding, oluşturduğu kuluçka merkezi aracılığıyla yeni girişimlere önemli fırsatlar sunuyor. GD Holding, bünyesindeki kuluçka merkezinde geliştirilen yeni markalarla internet girişimciliğini desteklemeye devam ediyor.

REKLAM ALANI