Dolar 32,4752
Euro 34,8856
Altın 2.433,53
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Türkler yazdı, TREVICA kaptı

Türkler yazdı, TREVICA kaptı
25 Nisan 2013 06:57
A+
A-

Cardtek

Cardtek Group’un Türk yazılımcıları tarafından geliştirilen ve mobil ödeme altyapısında kullanılan yeni teknolojisi, Avrupa’da yayılmaya başladı.


Cardtek Group’un performans ve işlevselliği üst seviyeye taşıyan temassız mobil çözümleri Avrupa’da kullanılmaya başladı. Cardtek Group’un Türk mühendisleriyle yazılımcıları tarafından geliştirilen ve mobil ödeme sistemlerinde devrim yaratan TSMXpert ürünü, MasterCard’ın sahibi olduğu operasyon merkezi TREVICA’ya mobil ödeme altyapısı sağlayacak.

Proje ile ilgili olarak Cardtek Group Genel Müdür Yardımcısı Erdal Yazmacı, “Özellikle Avrupa bölgesindeki NFC’li ödeme teknolojisinin yaygınlaşması için MasterCard ile olan işbirlikteliğimizde Trevica büyük önem taşıyor. Kurduğumuz sistem genişlemeye müsait ve sadece günümüz teknolojilerini değil önümüzdeki dönemlerde karşımıza çıkacak embedded secure element desteği gibi teknolojilerin de kullanımına olanak sağlayan bir altyapıya sahip. AR-GE ekibimizin hem fonksiyonalite hem de performans anlamında üst seviyeye taşıdığı çözümlerimizin, Avrupa’nın temassız ödemeye açık en kritik lokasyonlarında kullanılacak olması bize ayrıca gurur veriyor” dedi.

TREVICA Mobil Ürünler Müdürü Katarzyna Sosin, “TREVICA, MasterCard’ın NFC ekosistemine başından beri destek veriyor. Bankaların, var olan ödeme sistemlerine basit bir şekilde entegre olmasını ve bağlantısını sağlıyoruz. TREVICA, NFC alanında daha yoğun olarak var olmak için, müşterilerine Güvenilir Servis Sağlayıcı hizmeti sunacak. Cardtek Group’un TSMXpert çözümü sayesinde hizmet çeşitliliğimizi genişletip mobil ödeme alanına da tam destek verebilir hale geldik. Cardtek Group’u seçmemizde TSMXpert’in MasterCard ve VISA onaylı olmasının yanı sıra, ihtiyaçlara göre uyarlanabilir ve var olan tüm iletişim ve provizyon standartlarını destekliyor olması da önemli rol oynadı ve TREVICA’ya büyük avantajlar sağladı” dedi.

 

REKLAM ALANI