Dolar 32,3612
Euro 34,6938
Altın 2.397,81
BİST 10.161,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

KDV’yi Besa ödüyor

KDV’yi Besa ödüyor
06 Mart 2014 08:38 | Son Güncellenme: 06 Mart 2014 08:45
A+
A-

Efe BezciAnkara’da Yaşamkent’te inşa edilen Besa Nova, ayrıcalıklarla dolu bir yaşam hayal edenlere sınırlı sayıdaki dairesini özel koşullarla sunuyor. Besa İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, “Kaliteli, konforlu, güvenli ve ulaşımı kolay bir hayat sürecek  Besa Nova’da konut sahibi olacaklara fiyatlarda yüzde 10 indirim yapmaya karar verdik Besa Nova’da sınırlı sayıdaki dairelerimizi alanların ödemesi gereken KDV’yi biz karşılayacağız” dedi.

Besa İnşaat AŞ, Başkent’in nezih bölgelerinden Yaşamkent’te hayata geçirdiği Besa Nova projesi için çok özel bir kampanya başlattı. Sınırlı sayıdaki dairelerin yüzde 10 indirimle satışa sunulduğu Besa Nova’da konut alanların ödemesi gereken KDV’nin de Besa İnşaat tarafından karşılanacağı bildirildi.

Besa İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 3 blokta toplam 224 konutun bulunduğu Besa Nova’da sınırlı sayıda kalan daireler için kampanya başlatmaya karar verdiklerini ifade etti.

Bezci, şunları söyledi:

“Ayrıcalıkların adresi olan Besa Nova’da ev sahibi olanlar kaliteli, konforlu, güvenli ve ulaşımı kolay bir hayat sürecek. Metro gelişim güzergahı üzerinde bulunan, şehir merkezi ve alışveriş merkezlerine kolay ulaşılabilen Besa Nova, Ankara kadar Ankara dışındaki yatırımcılardan da büyük ilgi gördü. Projenin yüzde 90’ının satıldığı Besa Nova’da sınırlı sayıdaki dairelerimizi yüzde 10 indirimle satışa sunuyoruz. Ayrıca konutların KDV’sini de biz karşılayacağız. Besa Nova’da ayrıcalıklı yaşamın kapılarını açmak isteyenler bu özel fırsatı kaçırmasın.”

Her detayın düşünüldüğü Besa Nova Evleri’nde 5 bin metrekare yeşil alan bulunduğunu vurgulayan Bezci, “Besa Nova evlerinde, süs havuzu, çocuk oyun alanları, tenis kortu ve basketbol sahasından oluşan sosyal aktivite alanları ile spor salonu ile açık yüzme havuzu yer alıyor. Bu projemizde güvenliğe de özel önem verdik.  24 saat tek merkezden güvenlik kontrollü giriş çıkış uygulanıyor” dedi.

Çevreci yaklaşımıyla da dikkati çeken Besa Nova Evlerinde blok çatılarına yerleştirilen güneş panelleri sayesinde ısınma ve sıcak su ihtiyacının bir kısmının karşılandığının altını çizen Bezci, böylece konut ve bina giderlerinde yıllık yüzde 40’a varan enerji tasarrufu sağlandığını kaydetti.

Besa Nova Evleri

 EKONOMİ AJANDASI 

REKLAM ALANI