Dolar 32,4582
Euro 34,9028
Altın 2.437,03
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Albaraka Banking Group 34. İslam Ekonomisi Sempozyumu’na Ev Sahipliği Yaptı

Albaraka Banking Group 34. İslam Ekonomisi Sempozyumu’na Ev Sahipliği Yaptı
08 Haziran 2013 11:52
A+
A-

 albaraka_adnan

Albaraka Banking Group tarafından organize edilen 34. İslam Ekonomisi Sempozyumu, Suudi Arabistan’ın Cidde şehrinde düzenlendi.

Albaraka Banking İcra Kurulu Başkanı Adnan Ahmed Yousif, ilki 1981 yılında gerçekleştirilen Albaraka sempozyumlarının bu yıl 34.’sünün düzenlendiğini ve çeyrek yüzyıldan fazla bir süredir devam ettiğini hatırlatarak, ilk sempozyumdan bu yana ulaşılmak istenen amaç ve hedeflerin çok büyük bir kısmının başarıyla gerçeğe dönüştürüldüğünü ve gelecek dönemde de çalışmaların tüm hızıyla süreceğini dile getirdi.

Suudi işadamı Saleh Abdullah Kamel himayesinde Cidde Hilton Otel’de düzenlenen sempozyumda, bankacılık ve finans alanında yeni geliştirilen yanı sıra zekat, altın ve gümüş takası, borçlular ve sözleşmeli iştirakiler, ajans yatırımları gibi sektöre dair pek çok önemli konu masaya yatırıldı.

34. İslam Ekonomisi Sempozyumu’nun amacı; bu alandaki bilimsel araştırmalara zemin hazırlamak, İslami finansal ürünlerin geliştirilmesine yardımcı olmak, Müslüman toplulukların karşılaştığı sorunlara ekonomik çözümler bulmak ve çağdaş ekonomik konular hakkında derinlemesine yapıcı tartışmalar gerçekleştirmekti.

REKLAM ALANI