Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

YEDPA Ticaret Merkezi’nde bütçenize uygun yatırımlık dükkanlar

YEDPA Ticaret Merkezi’nde bütçenize uygun yatırımlık dükkanlar
25 Mayıs 2016 16:12 | Son Güncellenme: 25 Mayıs 2016 16:22
A+
A-

turgut kızıldağ 1

Kızıldağ Emlak Genel Müdürü Turgut Kızıldağ, “Ufak birikimlerinizi YEDPA Ticaret Merkezi’nde karlı yatırama dönüştürüyoruz” dedi.

Kızıldağ Emlak 1983 yılında resmi olarak Yüksel Kızıldağ tarafından kuruldu. 1985 yılında YEDPA Ticaret Merkezi kurucularından Muzaffer Demirkaya vasıtasıyla mevcut binanın yerinde var olan evimizin YEDPA Ticaret Merkezi gibi büyük bir istihdam merkezi yapılacağını bize anlatılınca arazinin içinde yer alan evlerimizi uygun maliyete YEDPA’ya verdik. Şu anda görüyoruz ki o gün ki düşüncelerimizin isabetli olduğunu. Bugün mahallemizden binin üzerinde insan çalışıyor bundan mutluluk duyuyoruz, o gün bu gündür YEDPA’lıyız . YEDPA Ticaret Merkezi mahallemiz ve bölge için büyük bir istihdam merkezi mevcut yönetim ve bu olanağı sağlayan YEDPA’lılara teşekkür ediyoruz.

?

?

Turgut Kızıldağ, Şirketimiz sektörün tecrübeli isimlerini ve seçkin bir portföyü sizler için bir araya getirmiştir. Gerek teknik altyapımız gerekse isabetli ekspertiz analizlerimizle sektörümüzde fark yaratmak ve koşulsuz memnuniyet sağlamak için çalışmaktayız. Çalışma ilkelerimiz gereği, yoğun ve sürümü yüksek bir rutin değil, doğru müşteriye doğru emlak, doğru fiyat ve yüksek memnuniyet üzerine odaklanmaktayız.

Tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinliyor ve olası en uygun alternatifi sunmak için çabalıyoruz. Hayallerinizdeki, tam da aklınızdaki emlakları size sunabilmek için çağrılarınızı bekliyoruz.

Müşterilerimize olası en doğru emlak seçeneklerini sunarak, sadece satış veya kiralama aşamasında değil emlakta geçirilen her günün memnuniyet içerisinde geçmesini sağlamak. İhtiyaçların doğru analizi ve doğru ekspertiz ile müşterilerimizi sektörün en yüksek hizmet kalitesi standartlarıyla buluşturmak. Müşterilerimize hızlı, tutarlı ve güvenilir hizmet vermek. Sektörün yeniliklerini yakından takip etmek ve tüm gelişmelerden müşterilerimizin faydalanmasını sağlamak.

Ülkemizin en büyük emlak veri tabanlarından birisini oluşturmak,  arzın çok yoğun olduğu sektörümüzde fark yaratarak marka haline gelmek, reklamlara, tabelalara, duyurulara ihtiyaç duymadan, tüm müşterilerimizi olumlu referanslarımız ile kazanmak amacındayız.

Tüm sektörlerin dinamiğinin yaratıcılık ve yaklaşım farkı olduğu inancındayız. Sektörlerin gelişimini sağlayan öncüleri diğerlerinden farklı yapan unsurun, yenilikçilik, vizyon farkı ve müşteri odaklılık olduğuna inanıyoruz. Bizlere göre her firma küçük veya büyük sektörüne bir şeyler katmalıdır.

Her firma sektörün kemikleşmiş sorunlarının çözümü için kendi ekseninde de olsa bir çaba içerisine girmelidir. Bu çabaların, sektörel tecrübelerin ve birikimlerin sonucunda daha kaliteli bir arz sunulabilecektir. Sunulan hizmetin kalitesinin yükselmesi, sektörümüzün niteliğine ve kazançlılığına olumlu etki edecektir.

Bizlere göre, fazlasını almak için çok daha fazlasını vermek gereklidir. Daha fazlasını ancak daha iyisini sunabildiğinizde hakkedersiniz. Bu felsefeyle altyapımızı ve hizmetlerimizi her geçen gün geliştirmekte ve sektörün yenilikçi yüzü olmaya çalışmaktayız.

Emlak sektörünün genel niteliğinin gelişimi için, şirketimiz gibi diğer tüm sektör temsilcilerinin de çabası ve sinerjisi gereklidir. Ancak mükemmeliyetçiliğe inanan firmamız tek başına dahi olsa bu yenilikçi vizyonundan kopmayacaktır.

YEDPA HABER

REKLAM ALANI