Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 21°C

Sinpaş ve Metro Properties’ten dev işbirliği

Sinpaş ve Metro Properties’ten dev işbirliği
09 Temmuz 2014 13:41 | Son Güncellenme: 09 Temmuz 2014 13:46
A+
A-

Sn Mahmut Celik. Sn Eyuphan Boyvadaoglu gorsel 2Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Tic. A.Şile Alışveriş Merkezi yatırım ve yönetiminde öncü kuruluş Metro Properties Gayrimenkul Yatırım A.Ş , Sinpaş Yapı’nın Denizli’de inşa edeceği yeni projesi içerisinde yer alacak Alışveriş Merkezinin , yönetimi ve kiralaması için işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında Metro Properties, Sinpaş’ın Denizli’deki 3 bin konutluk yeni projesi bünyesinde yer alan 40.000 metrekarelik alana sahip Alışveriş Merkezinin yönetim ve kiralamasını üstelenecek.  Denizli’nin ilk temalı ve karma (mixed use) kullanımlı konut projesi olarak çok yakında lanse edilecek olan proje, gerek Denizli gerekse Ege Bölgesi için daha birçok ilki hayata geçirecek.

Sinpaş Yapı ile Metro Properties arasındaki işbirliği anlaşması,  Sinpaş’ın iştiraklerinden Batı Ege Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik ve Metro Properties Genel Müdürü  ve Yönetim Kurulu Başkanı  Eyüphan Boyvadaoğlu  tarafından İstanbul’da imzalandı.

Denizli ve Ege bölgesi için birçok ilkler barındıran projede, İzmir-Antalya yoluna paralel şekilde konumlanan ve “street mall” yaklaşımıyla dizayn edilen Alışveriş Merkezinin yönetimi ve kiralama sürecini Metro Properties yürütecek.

Alışveriş merkezi bünyesinde, 15 Temmuz’da açılışı gerçekleştirilecek Metro Cash & Carry Market’in yanı sıra, tasarımı Belçikalı bir dizayn ajansı tarafından yapılan 3.000 metrekarelik temalı bir oyun parkı, 2.000 metrekarelik kapalı bir spor merkezi, 200 metre uzunluğunda bir kayak pisti (snow flex) ve cafe, restoran ve mağaza kiralamasına uygun ticari üniteler de yer alacak.

Denizli’nin ilk karma kullanımlı (mixed use) projesi

Sinpaş’ın Denizli’de hayata geçireceği projesi, yaklaşık 250 bin metrekarelik bir alanda inşa edilecek ve zengin sosyal olanaklarıyla tüm bölgeye yeni bir renk katacak. Teması ve ismi sır gibi saklanan ve içerisinde birçok ilki ve sürprizi barındıracak projede, orman alanıyla iç içe, bölgenin termal olanaklarından da yararlanan özel alanlar geliştiriliyor.

Bünyesinde farklı tiplerde evler, çok katlı iki residence kulesi , çocuk oyun alanları, organik pazar, yeme içme alanları ve alışveriş caddesi de barındıran ve Ege Bölgesi’nin en büyük karma kullanımlı (mixed use) konsept projesi olarak inşa edilecek projede, Metro Properties’in yönetim ve kiralamasını gerçekleştireceği Alışveriş Merkezi, alışveriş caddesi üzerinde yer alacak.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI