Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Sealed Air, Türkiye’de ilk kez düzenlenen edt EXPO fuarı’nda!

Sealed Air, Türkiye’de ilk kez düzenlenen edt EXPO fuarı’nda!
13 Mart 2013 09:57
A+
A-

Sealed_Air_Uclu_Logo

Sealed Air, 28-31Mart tarihlerinde CNREXPO Fuar Merkezi’nde Türkiye’de ilk defa düzenlenen EvDışı Tüketim Ürünleri, Ekipmanları, Sarf Malzemeleri Üreticileri ve DağıtımKanalı Tedarikçileri Fuarı’na katılıyor…

 15 milyar dolar büyüklüğe ulaşan evdışı tüketim sektörü, küresel oyuncular yaratma yolunda hızla ilerlerken,sektörde yer alan tüm oyuncuların alacağı roller, bu alandaki vizyonu vestandartları yukarıya taşıyabilecek. Bu düşünceyle yola çıkan ETÜDER, ev dışıtüketim sektöründeki oyuncuları bir araya getirmek için Türkiye’de ilk defa EDT EXPO2013 gerçekleştiriyor.

Gıda güvenliği, tesis hijyeni veürün koruma alanlarında yeni küresel lider olan Sealed Air, Türkiye’de ilk kezgerçekleştirilecek olan EDT EXPO 2013’e, tüm yenilikçi markaları ile katılıyor.Müşterilerine ölçülebilir bir işletme değeri sağlamak, tüketicilerin yaşamkalitesini artırmak ve gelecek nesiller için daha temiz ve daha sağlıklı birçevre temin etmek için çalışan Sealed Air, 175 ülkeye ulaşan dağıtım kapasitesiile 62 ülkede faaliyet gösteriyor.

Sealed Air PazarlamaDirektörü Türkan Kızılkan; “Türkiye’de ilki gerçekleştirilecek olan EDTExpo Fuarı’nda yer almaktan dolayı çok heyecanlıyız. Fuarda Sealed Air olarak,Instapak® köpük ambalaj sistemi, Cryovac® gıda paketleme çözümleri veDiversey™ temizlik ve hijyen çözümleri gibi oldukça tanınmış yaratıcımarkalarımız ile yer alacağız.  SealedAir, gıda güvenliği, tesis hijyeni ve ürün koruma alanlarında dünyastandardında çözümler geliştirip sunarak “önemli olan şeyleri” koruma konusundaçalışmalarda bulunuyor. Amacımız bu konulardaki çalışmalarımızı fuar katılımcılarınatanıtabilmek. Ev Dışı Tüketim Derneği’ne bize bu imkanı sağladığı için ayrıca teşekkürlerediyorum.”diyor.

REKLAM ALANI