Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

PİYASALARDA FED ETKİSİ

PİYASALARDA FED ETKİSİ
08 Mart 2023 11:36
A+
A-

Bybit Global tarafından hazırlanan günlük bültende sektör gelişmeleri yer alıyor.

JFED Başkanı Jerome Powell’ın şahin yorumları, ABD hisse senedi endekslerini %1’den fazla aşağı çekerek piyasada bir sarsıntı yarattı. Bitcoin ve Ethereum yatırımcının sabit kalması nedeniyle son 24 saat içinde sabit kalmasıyla zor hareket etti. Bugün en çok hareket eden, 24 saatlik %10,5’lik bir getiri kaydeden ve Conflux’un CFX tokenomiklerini iyileştirme teklifini onaylamasıyla piyasayı geride bırakan CFX oldu.

CFX, geçen ay hiç şüphesiz daha iyi performans gösterdi ve 30 günlük getiri oranı %248’e ulaştı. CFX, Turing Ödülü sahibi Dr. Andrew Yao tarafından oluşturulan bir Katman 1 blok zinciri olan Conflux’un yerel simgesi. Yaratıcının güçlü geçmişine ve güçlü işlem hızına rağmen Conflux, Çin hükümeti tarafından onaylanan tek kripto platformu olarak biliniyor. Bu iddia, Conflux’un Çin’de devlete ait bir kuruluş olan China Telegram ile blokzinciri tabanlı SIM kartlar oluşturmayı kabul etmesiyle ortaya çıktı.

En son performans, CFX için deflasyonist bir mekanizmayı yeni onayladığında ortaya çıkıyor; burada depolanan teminatın bir kısmı imha edilecek ve karşılığında CFX’in dolaşımdaki arzı azalacak. Bu arada, blok zincirinin arkasındaki ekip kısa süre önce DWF Labs’tan 10 milyon dolarlık finansman aldı ve bu da genişletilmiş ayı piyasasında inşaat ve yükseltmelerin devam etmesini sağlıyor.

REKLAM ALANI