Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Muratbey’e“İnovasyon Ödülü”

Muratbey’e“İnovasyon Ödülü”
06 Haziran 2013 17:58 | Son Güncellenme: 06 Haziran 2013 17:59
A+
A-

Muratbey_KentveYasamOdulleri

Kent ve Yaşam Ödülleri sahiplerini buldu. Muratbey Peynirleri, gerek kullandığı gelişmiş teknoloji gerekse Ar-Ge’ye verdiği önem ve bu bakış açısıyla sektöre yön vermesi nedeniyle“İnovasyon Ödülü”ne layık görüldü.

Bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen Kent ve Yaşam Ödülleri’nde “İnovasyon Ödülü” peynirde yeni ufuklar açan Muratbey’e verildi. Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, ödül alan tek gıda firması olduklarını söyledi.

Doğadan beslenen duyarlı üretici olduklarını belirten Erol, “Üretimimizin her aşamasında doğaya saygıyı görev bildik. Bu saygımızı tüketicilerimizle paylaşan ve doğa dostu üretim konusunda bizi bu ödüle layık gören değerli jüri üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Sektörlerinde birçok yeniliğin öncüsü konumunda olduklarını dile getiren Necmi Erol, kaynak kullanımından atıkların işlenmesine kadar her adımda doğaya saygılı bir üretim modeli ile sektöre örnek teşkil etmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Kent ve Yaşam Ödülleri,Radyo 24’de yayınlanan, Gazeteci Celal Toprak ve Yayıncı Mehmet Gözcü’nün birlikte düzenledikleri daha yaşanabilir kentler ve mutlu insanlar için doğruiş yapanların ödüllendirilmesi anlayışı ile yola çıktı. Kazanan firmalar, 60 kişilik akademisyen, iş adamı, sivil toplum örgütü önderlerinden oluşan jüri vedinleyici oyları sonucunda belirleniyor.

 

REKLAM ALANI