Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

En İyi Düşük Maliyetli Havayolu ödülü Pegasus’un oldu

En İyi Düşük Maliyetli Havayolu ödülü Pegasus’un oldu
22 Şubat 2017 10:58 | Son Güncellenme: 09 Mart 2017 10:47
A+
A-

Pegasus Hava Yolları, bu yıl 3. kez düzenlenen “Dünya Turizm Ödülleri”nde “En İyi Düşük Maliyetli Havayolu ” kategorisinde birincilik ödülünü kazandı.

Pegasus Hava Yolları, bu yıl 3. kez düzenlenen Dünya Turizm Forumu (World Tourism Forum) kapsamında verilen “Dünya Turizm Ödülleri’nde (World Tourism Awards) “En iyi Düşük Maliyetli Havayolu” ödülünü kazandı. Turizm sektöründeki önde gelen STK’larının başkanları ile ve yerli ve yabancı gazetecilerden oluşan jüri, Dünya Turizm Ödülleri kapsamında 20 ayrı kategoride değerlendirme yaptı.

Pegasus Hava Yolları, ilk kez bu yıl ödüllere dâhil edilen “En İyi Düşük Maliyetli Havayolu” kategorisinde, dünyanın bu alanda önde gelen havayolu şirketleriyle yarıştı ve “en ucuz fiyat ve en iyi hizmeti” sunması nedeniyle ödülün sahibi oldu.

Çırağan Sarayı’nda düzenlenen törende Pegasus adına ödülü alan Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü bu ödülü kazanmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Pegasus olarak tüm hizmetlerimizi müşteri odaklı bir yaklaşımla yürütüyoruz. Seyahatlerinin her aşamasında misafirlerimize yardımcı olan hizmetler geliştirerek uçtan uca bir seyahat markası olmayı çok önemsiyoruz. Bu hedefimizi başardığımızı gösteren bu ödül bizim için çok değerli” dedi.

 

 

REKLAM ALANI