Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

CEO’lar ideal İK yönetimini tartıştı

CEO’lar ideal İK yönetimini tartıştı
17 Mart 2013 10:44
A+
A-

K-1

CEO’lar Özyeğin üniversitesi insan kaynakları paneli’ nde ideal İK yönetimini tartıştı  

Özyeğin Üniversitesi iş dünyasının önde gelen yöneticilerini HR in C-Suite” Panelinde
bir araya getirdi. CEO’ların İnsan Kaynakları Yönetiminden beklentilerinin ve İnsan Kaynaklarını nasıl
konumlandırdıklarına dair görüşlerinin paylaşıldığı Panel, 14 Mart’ta
PERYÖN-Türkiye
İnsan Yönetimi Derneği işbirliği ile Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü’nde gerçekleşti.

Ulusal ve uluslararası alanda fark yaratan ve iş hayatında tercih edilen bireyler yetiştirme iddiasını
taşıyan Özyeğin Üniversitesi, öğrencilerin dâhil olabildiği ve iş dünyasından yöneticilerle bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunduğu etkinliklerden birini daha gerçekleştirdi. PERYÖN-Türkiye İnsan Yönetimi Derneği işbirliği ile 14 Mart’ta Çekmeköy Kampüsü’nde gerçekleşen ‘HR in C-Suite’ Panel’inde bu kez CEO’ların gözünden İnsan Kaynakları değerlendirildi. CEO’ların İnsan Kaynakları Yönetiminden beklentilerini ve İnsan Kaynaklarını nasıl konumlandırdıklarına dair görüşlerini paylaştığı Panel, iş dünyasının önde gelen insan kaynakları yöneticilerini bir araya getirdi.
Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Erhan Erkut’un açılış konuşmasıyla başlayan Panel, Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü M. Özyeğin, MediaSa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, PwC Türkiye Başkanı Haluk Yalçın, Mavi Jeans Genel Müdürü Cüneyt Yavuz’un katılımı ve Habertürk TV Program Sunucusu Balçiçek İlter’in moderatörlüğü ile gerçekleşti.
Özyeğin Üniversitesi Sektörel Eğitim ve Öğrenci Gelişiminden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Esra Gençtürk “ Günümüzde yatırımların önemli bir oranını insan kaynakları oluşturuyor. Pozitif iklim yaratılan kurumların iş verimliliği ve çalışan performansı son yıllarda çok arttı. Biz Özyeğin Üniversitesi olarak, öğrencilerimize hem yetkinliklerinin arttırılmasını sağlayan, hem de iş dünyasına hazırlayan sektörlerle iç içe özel eğitimler düzenliyoruz. Amacımız, öğrencilerimizin iş dünyasında daha yetkin, motivasyonu yüksek ve ilk günden değer yaratan gençler olarak yer almalarını sağlamak” dedi.
REKLAM ALANI