Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

Aygaz, Aygaz otogaz markasıyla “LPG Gas Turkey fuarı”nda

Aygaz, Aygaz otogaz markasıyla  “LPG Gas Turkey fuarı”nda
28 Mart 2013 18:37 | Son Güncellenme: 13 Mayıs 2013 21:55
A+
A-

Aygaz

 Türkiye’nin en çok tercih edilen otogaz markası Aygaz Otogaz, 28 – 30 Mart 2013 tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen “LPG Gas Turkey Fuarı”nda ziyaretçilerini bekliyor. Yüksek performanslı, yaygın, çevreci, ekonomik ve güvenli bir ürün olarak hem Türkiye’de hem de Dünyada ön plana çıkan LPG’yi tanıtma misyonu ile iletişim çalışmalarını sürdüren Aygaz, fuar standında Aygaz Dönüşümcü Kulübü üyeleriyle, bayi ve sektör temsilcilerini ağırlayacak.

 Kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilirliğiyle Türkiye’de otogaz sektöründe en çok tercih edilen marka olan Aygaz Otogaz, 28 – 30 Mart 2013 tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen “LPG Gas Turkey Fuarı’nda yer alıyor.

Tüketicilere her zaman yüksek kaliteli ürünler sunarak hayatlarını kolaylaştırmayı hedefleyen Aygaz, LPG sektörün gündemine yön veren fuarda hem otogaz kullanıcılarına hem de aracını otogaza dönüştürecek tüketicilere ürünün özellikleri hakkında bilgi verecek. Aygaz, LPG’nin çevreci, performanslı, ekonomik, yaygın ve güvenli yakıt olduğunu anlatmak üzere dikkat çekici stand tasarımı ile ön plana çıkıyor. Ayrıca, standında yer verdiği çim kaplı araç ile LPG’nin en çevreci yakıtların başında geldiğini vurgulayacak.

En çok tercih edilen otogaz markası: Aygaz Otogaz

Ekonomik olmasının yanında çevreci özellikleriyle de tercih edilen otogaz, bugün Türkiye’de her on binek araçtan 4’ünde kullanılıyor. Türkiye’de her yıl yaklaşık 300.000 aracın otogaza dönüşümü yapılıyor ya da sıfır kilometre olarak yollara çıkıyor, böylelikle otogaza olan talep de artıyor. Aygaz, Aygaz Otogaz ile bu tüketicilere benzersiz bir ürün alternatifi sunuyor. Ayrıca, 700’e yakın dönüşüm servisini bünyesinde toplayan Aygaz Dönüşümcü Kulübü faaliyetleri ile tüketicilere dönüşüm ve otogazda fırsatlar sunmaya devam ediyor. Aygaz Otogaz, Türkiye’de en fazla tercih edilen otogaz markası olarak bir adım öne çıkıyor.

Otogaz çevrecidir

Gelişmiş ülkelerde en çok kabul görmüş alternatif otomobil yakıtı olan otogaz, çevreci olması nedeniyle özel teşviklerle desteklenerek, tüketiciler için daha cazip hale getiriliyor.

Kaynağından son kullanım noktasına yapılan değerlendirmelerde diğer yakıtlardan daha düşük karbon emisyonuna sahip olan otogaz, çevreci bir tüketim alternatifi sunuyor. Geçen yıl Türkiye’de LPG’li araç kullanımı sayesinde yaklaşık 1 milyon ton daha az karbondioksit salımı gerçekleşti. Ayrıca LPG’de, küresel ısınmada karbondioksitten sonra en büyük payı bulunan BC (Black Carbon-Siyah Karbon) maddesi de bulunmuyor.

Otogaz yüksek performans sağlar

Performanstan ödün vermeyen, başta arazi araçları olmak üzere, tüm araç sürücülerinin tercihi haline gelen otogaz, yüksek oktan değeri ile tüm araçlarda üstün performans sağlıyor. TS EN 589 standardına uygun üretilen Aygaz otogaz, motorda sağladığı verimli yanma ile performans kaybını engelliyor. Otogaz, yüksek performansın yanı sıra sürekli kullanıldığında emisyonu da düşürüyor.

Otogaz güvenlidir

Türkiye’de 1000’e yakın TSE’li dönüşüm servisi her yıl 300.000 adede yakın aracı otogaza dönüştürüyor. Standartlara uygun yapılan dönüşümler ile diğer yakıtlar kadar güvenli olan otogaz, 3.5 mm kalınlığındaki tank duvarı ve emniyet valfi sayesinde güvenlik anlamında ön plana çıkıyor. Aygaz Dönüşümcü Kulübü, TSE’nin belirlediği tüm standartlara uygun dönüşümleri gerçekleştiren 700’e yakın dönüşüm servisini bünyesinde bulundurmaktadır. Böylelikle Aygaz Dönüşümcü Kulübü tüketicilere güvenli ve avantajlar sunan bir alternatif olarak ortaya çıkmaktadır.

Otogaz yaygındır

Bu özellikleri nedeniyle Türkiye’de binek araçlar içinde en çok kullanılan yakıt haline gelen otogaz, 81 ilde yaklaşık 10.000 istasyonda tüketicilere sunuluyor. 600 bini kadın sürücü olmak üzere 3,5 milyon araçta otogaz kullanılan Türkiye, tüketimde Avrupa’da, otogazlı araç sayısında ise dünyada lider konumunda…

Ekonomi Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının yanı sıra sektörün önde gelen dernek ve kuruluşlarının desteğiyle düzenlenen fuarda, 2012 yılında toplam 135 firma yer aldı. ABD, Almanya, Arjantin, Belçika, Çek. Cumhuriyeti, Çin, Fransa, G.Kore, Hollanda, İngiltere, İtalya, Japonya, Kanada, Litvanya, Polonya, Romanya’dan 52 yabancı firmanın katılım gösterdiği fuar, 5.149 m2 alanın üzerinde gerçekleşti. Fuar, 719’u yabancı, toplam 8.161 kişiye ev sahipliği yaptı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,