Dolar 32,5556
Euro 34,9560
Altın 2.459,17
BİST 9.885,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Arçelik’ten 295 Başarılı Mühendisine Ödül

Arçelik’ten 295 Başarılı Mühendisine Ödül
10 Temmuz 2013 08:11 | Son Güncellenme: 10 Temmuz 2013 08:12
A+
A-

bulusgunu

  Türkiye’nin patent lideri Arçelik A.Ş., bu yıl 15.’si düzenlenen “Buluş Günü’nde, teknoloji üretme ve yenilikçi ürünler geliştirme konusunda önemli başarılara imza atan 295 buluşçu mühendisine ödül verdi.

Türkiye’nin patent lideri olan ve Türkiye’den yurt dışına yapılan uluslararası patent başvurularının üçte birinden fazlasını gerçekleştiren, Dünya Fikri Haklar Örgütü’nün en çok uluslararası başvuru yapan şirketler listesinde beş yıldır ilk 200 şirket arasında yer alan Arçelik A.Ş., bu sene 15.’sini düzenlediği ‘Buluş Günü’nde 295 başarılı mühendisini ödüllendirdi.

Arçelik A.Ş. Çayırova Çamaşır Makinesi İşletmesi’nde gerçekleşen törene Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu katıldı. Ödül töreninde yaptığı konuşmada Levent Çakıroğlu, Arçelik A.Ş.’nin global pazarlarda farklı markalarıyla yükselen performansını sürdürdüğünü, Türkiye’nin inovasyon konusunda öncü şirketlerinden biri olarak, geliştirdiği yenilikçi teknolojiler, akıllı ürünler ve katma değer yaratan çözümler ile kendi sektöründe dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olmayı başardığını söyledi.

Arçelik A.Ş’nin stratejik hedeflerine ulaşma yolunda markalı büyümenin önemine dikkat çeken Çakıroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde hem pazar payımızı, hem de fiyat endeksimizi artırdık. Bu durum; markalı büyüme stratejimizin sonucu olarak, satış adetlerimizi büyüttüğümüzü ve aynı zamanda daha üst kapasiteli, daha üst segment ürünler satmayı başardığımızı gösteriyor. Markalarımız her geçen yıl güçlerine güç katıyor.”

 

 

 

REKLAM ALANI