Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

Yeni Renault Megane Türkiye’de!

Yeni Renault Megane Türkiye’de!
16 Mart 2014 13:16
A+
A-

ibrahim AybarYeni Megane markanın yeni kimliğinin izlerini taşıyan etkileyici, karakterli ve çok daha dinamik bir yüz ile karşımıza çıkıyor. Yeni Megane’ın tamamen değişen ön tamponu belirgin Renault logosu ve bu güçlü yapıyı destekleyen dinamik çizgiler ile kendini ifade ediyor. Etkileyici yeni far tasarımı Yeni Megane’ın modern yüzünü vurgularken, LED gündüz farları Yeni Megane’a gerçek bir estetik ve görsel kimlik kazandırıyor.

Yeni ürün gamı: Eksiksiz, müşteri odaklı yeni ürün gamı

Yeni Megane tasarım konusundaki iddiasını eksiksiz, müşteri odaklı yeni ürün gamı ile de sürdürüyor. Düşük CO2 salımı ve tüketim değerleri ile dikkat çeken dizel ve benzinli motorları, CVT, EDC ve manuel vites kutusu seçenekleri, farklı beğeni ve ihtiyaçlara hitap ediyor. Hatchback & Sport Tourer gövde tipleri ve müşteri odaklı ekipman seviyeleri ile Yeni Megane eksiksiz bir ürün gamı ile pazarda yerini alıyor.megane

Yeni Megane GT Line versiyonu: erişilebilir cazibe

Yeni Megane’nın güçlü, karakterli ve dinamik yapısının en belirgin yansıması GT Line versiyonu… Özel tasarım GT Line ön ızgarası, 17 inç Dark Metal Alüminyum alaşımlı jantları, kapı kolları ve yan aynaları ile Yeni Mégane GT Line farklı ve ayrıcalıklı olma keyfini ulaşılabilir kılıyor ve fark yaratıyor. Bu güçlü dış tasarım içte de konfor ve güvenlik unsurları ile destekleniyor:

Güvenlik: Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS)-Elektronik Denge Programı (ESC)-Elektronik Patinaj Önleme Sistemi (ASR), Acil Fren Destek Sistemi (AFU),  sürücü ve yolcu ön yan ve perde hava yastıkları, Yokuşta Kalkış Destek Sistemi, Yeni Megane GT Line’da standart olarak sunulan güvenlik ekipmanları.

Konfor: Elektronik klima, eller serbest Renault Card sistemi, elektrikli park freni, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü, refakatçi aydınlatma (Follow-me home), elektrikli katlanan ısıtmalı dış dikiz aynaları, tek dokunuşla açılan sıkışma önleyicili elektrikli ön ve arka camlar, direksiyondan kumandalı Radyo CD MP3 çalar müzik sistemi, Bluetooth bağlantısı Yeni Megane GT Line’ın standart konfor özellikleri.

Yeni Megane farklı beğenileri ve ihtiyaçları olan müşteriler için tamamlayıcı bir ürün yelpazesi de sunuyor. Yeni Megane HB’de Joy, Touch ve GT Line olarak 3 farklı versiyon bulunurken, Megane Sport Tourer Touch ve GT Line versiyonları ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI