Dolar 32,4195
Euro 34,8299
Altın 2.430,39
BİST 9.971,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

YALE’den “Herkes İçin Ekonomik Güvenlik”

YALE’den “Herkes İçin Ekonomik Güvenlik”
06 Ağustos 2014 10:59 | Son Güncellenme: 06 Ağustos 2014 11:11
A+
A-

Yale_AlarmCenterKilit endüstrisinin mucidi olarak anılan 171 yıllık dünya markası YALE, “Alarm Center” hizmeti ile ev ve işyerlerinde etkin güvenlik sağlıyor. Premium ve Compact isminde iki farklı modelin bulunduğu sistemin en büyük avantajı ise ürün bedeli ve ilk kurulum dışında herhangi bir abonelik ücreti gerektirmemesi. Bu sayede kullanıcılar, 7/24 etkin güvenliğe tek seferde erişilebilir fiyat ile sahip oluyor.

YALE Kilit’in alarm sistemi, ev veya işyerinizde bulunan telefon hattı sayesinde alarmınız tetiklendiği zaman, önceden yetkilendirilmiş telefon numaralarını sırasıyla arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapıyor. Kontrol panelinden veya mobil telefon üzerinden açılıp kapanabilen sisteme ihtiyaca göre evcil hayvanlara da uygun PIR dedektörü, kablosuz kapı&pencere kontağı, duvar tipi ve anahtarlık tipi uzaktan kumanda, kablosuz panik butonu, duman ve su dedektörü gibi aksesuarlar da entegre edilebiliyor. Firmanın ayrıca “Kişisel Saldırı Alarmı”, “Telefon Bağlantılı Acil Yardım Alarmı” ve “Gaz Dedektörü” gibi bağımsız alarm sistemleri de bulunuyor.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI