Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

VİKO’dan Geleceğe Değer Katan Projeler..

VİKO’dan Geleceğe Değer Katan Projeler..
12 Haziran 2013 12:16 | Son Güncellenme: 12 Haziran 2013 12:17
A+
A-

 VIKO

Sürdürülebilirliği kurumsal bir değer olarak ele alan VİKO, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için hayata geçirdiği projeler ile bugüne ve geleceğe değer katmaya devam ediyor. Ürünlerinden, tesis işletmesine, atık yönetiminden kurumsal sosyal sorumluluk projelerine kadar tüm süreçlerde, “hepimiz sorumluyuz” anlayışı ile örnek uygulamalar gerçekleştiriyor.7 Ağaç Ormanlarına 700 Fidan VİKO’dan…ÇEKÜL iş birliği ile gerçekleştirdiği ağaçlandırma projesi ile 700 ağaçlık bir VİKO Korusu oluşturdu. İzmir’in Ödemiş ilçesindeki 7 Ağaç Ormanlarında oluşturulan VİKO Korusu ile yaklaşık 250 ton karbon emisyon azaltımı sağlanmış oldu.

700 İlkokul Öğrencisi Çevre Seminerinde…

VİKO Çocuk Tiyatrosu ile bugüne kadar 150.000 ilkokul öğrencisine enerji verimliliği ve
çevre konulu oyun ile ulaşan kuruluş, öğrencilerin çevre duyarlılığı konusundaki farkındalıklarını artırmayı hedefliyor ve bu doğrultuda birçok projeye imza atıyor.

7S Tekniği ile El Ele Geri Dönüşüme…

VİKO, 5S tekniğine Save (Tasarruf) ve Safety (Güvenlik) kriterlerini de ekleyerek Türkiye’de ilk kez 7S’i uyguluyor. Sürdürülebilir bir gelecek için kaynakların tüm süreçlerde verimli kullanılması için “Save” adımı ilave edilerek, “Safety” adımı ile de risklerin azaltılması ve giderilmesi öne çıkarılarak çalışanların bu konularda bilinçlerinin artırılması sağlanıyor.

 

REKLAM ALANI