Dolar 32,5336
Euro 34,8732
Altın 2.442,95
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

TurkNet’in yeni kampanyası piyasanın en iyi teklifini sunuyor

TurkNet’in yeni kampanyası piyasanın en iyi teklifini sunuyor
03 Haziran 2014 12:39
A+
A-

turknet_TurkNet’in yeni Tam İletişim Paketi kampanyası, 16 Mb’e kadar limitsiz ADSL ve günün her saati konuşmayı 49,99 TL gibi çok cazip bir fiyatla sunuyor.

Türkiye’nin önde gelen yeni nesil telekom operatörlerinden TurkNet’in yeni kampanyası, piyasanın en avantajlı teklifini sunuyor. TurkNet’in yeni kampanyasıyla kullanıcılar 16 Mb’e kadar limitsiz ADSL ve sabah-akşam demeden günün her saati konuşmak için ayda sadece 49,99 TL ödüyor!

Tüketici dostu yaklaşımıyla, kullanıcılarının fatura toplamını düşürmeye odaklanan TurkNet, internet ve telefon faturaları için ödenecek toplam faturayı 49,99 TL’ye kadar düşürmüş oluyor.  Üstelik TurkNet bu fiyatı, 24 ay boyunca hiç zam yapmadan, sabit fiyat garantisi ile sunuyor.

Neden TurkNet?

Halen piyasanın en avantajlı kampanyalarını sunan TurkNet, bu en son Tam İletişim Paketi kampanyasıyla bir adım daha öne geçti! TurkNet’in abonelik için gerekli evrakları kargoyla kullanıcıların kapısına kadar gönderip tüm işleri onların adına hızlıca halletmesi ise abonelerin hayatını kolaylaştıran bir uygulama.

İnternet ve telefon hizmetlerini hem cazip fiyatla, hem de tek faturada sunan TurkNet sayesinde aboneler hem nakit hem vakit kazanıyor.

TurkNet’in tüm Türkiye çapında yapmış olduğu santral yatırımlarıyla, kendi altyapısı üzerinden hizmet sunuyor olması ve müşteri memnuniyetine büyük önem vermesi ise hizmet kalitesine yansıyor.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI