Dolar 32,5217
Euro 34,9164
Altın 2.435,93
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Temizlikte güvenilir adres Masmavi Temizlik

Temizlikte güvenilir adres Masmavi Temizlik
09 Mart 2016 12:21 | Son Güncellenme: 09 Mart 2016 14:50
A+
A-

Masmavi temizlik

Masmavi Temizlik olarak, temizlik alanındaki tecrübesini hizmete dönüştürmüş ve müşteri memnuniyetini, hijyeni ve uygun fiyatı her zaman ön planda tuttuklarını belirten Cengizhan Müldür, kısa zamanda firmanın tüm tecrübesini yansıtabilecek ekip oluşturduklarını söyledi.

İstanbul bölgesinde temizlik hizmeti sağlayan Masmavi Temizlik, evler, iş yerleri, toplu konutlar, camiler, fabrikalar, marketler, yatlar gibi birçok alanda temizlik hizmeti sağlıyor. Profesyonel temizlik hizmeti için gerekli olan ekipmanların tümüne sahip olduklarını anlatan Cengizhan Müldür,amatör çalışma sistemi yerine profesyonel çalışma düzenini amaçladıklarını kaydetti.

cengizhan Müldür

Temizlik sektöründe kullanılan makinalardan, hijyen ürünlerine kadar her şey ayrı bir önem taşıyor diyen Müldür,  “Alan ve yüzeylere uygun olmayan bir ekipman istediğiniz temizlik, hizmetini alamamanız, zaman ve maliyet kaybınız anlamına gelmektedir. Masmavi Temizlik alanına en uygun temizlik aletini ve temizleyicisini edindiği tecrübelerden yola çıkarak, seçerek sizi herhangi bir zarara uğratmaz. Masmavi Temizlik Şirketi, ev temizliği konusunda uzman kadrosu, evlerinizin yüzey ve mobilya temizliğinden, banyo ve mutfak alanlarına kadar özen isteyen tüm alanlar için uygun makina ve ekipmanlarıyla bu konuda üstün hizmetler sunuyor. Yine ev temizliği konusu gibi, önem barındıran bir diğer konu da hiç şüphesiz villa temizliğidir. Bu alanlar büyük oluşları, temizlenecek alanların fazlalığı ve farklılığından dolayı oldukça detaylı bir temizlik aşamasından geçmek zorunda. Bir villa kapalı alanın büyüklüğünün yanı sıra, bahçe, havuz ve garaj gibi dış alanlara da sahip olunca temizlik aşaması daha uzun bir süreci kapsıyor. Masmavi Temizlik Şirketi, villalarınızın iç temizliği konusunda olduğu kadar dış mekân temizliğinde de sorunsuz bir sonuca ulaşmanız için gereken tüm personel ve makine donanımına sahip. Villa tipi kullanım alanına sahip mekânlar, özellikle yazlık bölgelerde sezonluk kullanımlarda daha çok tercih edildiği için, uzun bir kış döneminde kapalı duran ve kullanılmaması dolayısı ile istenilmeyen şekilde kirlenen alanlar olarak da karşımıza çıkıyor. Kullanılmadıkları bu uzun dönem içerisinde ev içinde ve dış alanda oluşan her türlü kirlenme, uzun ve titizlik isteyen bir çalışmayla kullanılabilir bir hale getirilmek zorunda olunca işi profesyonellerin ellerine bırakmak en doğru çözüm” şeklinde konuştu.

Mas mavi 2

Müşteri odaklı hizmet anlayışı

Cengizhan Müldür, “İhtiyaçlara uygun olarak verdiğimiz hizmetleri modifiye etmeye, yeni isteklerinize göre şekillendirmeye hazırız. İhtiyaç duyduğunuz temizlik türü (ev, iş yeri, sağlıkla ilgili hizmet veren mekanlar, inşaat sonrası…), ekipman, süre ve diğer bütün temizlik sürecine dahil olan etkenler müşterinin talepleri doğrultusunda yerine getirilmektedir. İhtiyaca uygun temizlik personeli temini de tarafımızdan sağlanmaktadır” dedi.

Neden Masmavi Temizlik Şirketini tercih etmelisiniz?

Müşterilerin şirketini neden tercih etmesi gerektiği konusunda da konuşan Nüldür, “Çünkü profesyoneliz. Tüm çalışanlarımız gerek kılık-kıyafet, gerek hal-tavır, gerekse eğitim ve yetkinlik bakımından profesyoneldir. Kişisel olarak hiçbir rahatsızlık yaşanmayacağını garanti ediyoruz. Hızlıyız. Temizlik işleminin, sizin günlük işlerinizi kesintiye uğratmaması gerektiğinin bilincinde bir firma olarak, en etkin temizliği en kısa sürede tamamlayarak mekandan ayrılırız. Sanki kimsecikler gelmemiş ama mekan bir anda tertemiz olmuş gibi, hayalsi bir ilüzyon yaşatırız müşterilerimize” ifadesinde bulundu.

Cengizhan Müldür konuşmasına şöyle devam etti:

Bilgiliyiz. Temizlik sektöründeki en yeni yöntemler, en modern cihaz ve ekipmanlar firmamızda mevcuttur. Teknik gelişmeleri ve güncellenen kalite yönetim sistemlerinin, temizlikle ilgili yönetmelik maddelerinin gerektirdiklerini düzenli takip halindeyiz. Bilgimizi en üst düzeyde tutarak, siz müşterilerimize de en iyi hizmeti sağladığımıza inanıyoruz.

Tecrübeliyiz. Firmamız çalışanları bu işe ilk defa girmiş kişiler değildir. Temizlik sektöründe çalışmış, uzun yıllar bu sektörde pişmiş ve sahip oldukları tüm birikim ve tecrübeyi yaptıkları işe yansıtmaya hazır personellerimiz sayesinde, müşterilerimiz de memnun kalmaktadır.

Referanslıyız. Temizlik sektörüne sunduğumuz hizmetlerden, evsel veya endüstriyel tipte olsun, birçok müşterimiz faydalanmakta ve bizden duydukları memnuniyeti yorumlarında belirtmektedir. Bir müşteriyle asla tek bir sefer çalışmayız, bizimle bir defa çalışan bir müşteri, mutlaka tekrar bizi çağıracak ve temizlik hizmetini bizden alacaktır. Bu kadar kendimizden eminiz.

Güveniliriz. Profesyonel ekibimiz işe alınırken sabıka kayıtları kontrol edilmekte ve önceki işlerinden referansları araştırılmaktadır. Ekibimizin profesyonel oluşundan ötürü, temizliğe gidilen yerlerde hiçbir güvenlik problemi yaşanmamaktadır. Ev ve işyeri temizliklerinde hiçbir özel eşya, resmi belge zarar görmemektedir, çevrede açık biçimde unutulmuş olanlar da ekibimiz tarafından bir kenara konulmakta ve müşteri bu eşyalar konusunda bilgilendirilmektedir.

HİJYEN LİFE

REKLAM ALANI