Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Saras’tan  yeni hizmet!

Saras’tan  yeni hizmet!
19 Kasım 2014 11:05 | Son Güncellenme: 19 Kasım 2014 11:21
A+
A-

Ömer Hürmüzlü Saras Gn. MdBu yıl 20. kuruluş yılını dolduran SARAS Lojistik, yeni yönetim kadrosuyla yeni alanlara da adım atıyor. Saras, yeni hizmet vermeye başladığı  hava kargo taşımacılığının yanı sıra, intermodal taşımacılık alanına da hızlı bir giriş yaptı.

İntermodal alanında Avrupa’nın en büyük firmalarından birisi olan Move International ile işbirliği anlaşması imzalayan Saras Lojistik, özellikle Almanya, Belçika ve Hollanda’ya yoğun taşıma yapıyor.

Saras Lojistik A.Ş’nin yeni Genel Müdürü Ömer Hürmüzlü, yapılan işbirliği anlaşması ile intermodal taşımacılık konusunda Avrupa’da çok güçlü hale geldiklerini belirterek şunları söyledi:                                                             “Günümüzde müşterilere değişik lojistik çözümler sunmak gerekiyor. Her türlü taşıma modundan yararlanarak, güvenli taşımanın yanı sıra, daha ucuz alternatifleri sunmak gerekiyor. O yüzden taşımanın her alanında faaliyet göstermeyi planlıyoruz. Yaptığımız işbirliği ile intermodal alanında önemli yol katettik. Yakın geçmişte hizmet vermeye başladığımız hava kargo alanında da iyi performans gösterdik. Ciddi bir atılım içinde olduğumuz hava kargoda bu yıl içinde IATA sıralamasında ilk 20 firma içine girmeyi hedefliyoruz.”

Saras Lojistik, 180 yetkin çalışanı ile 3 ülkede 18 noktadan; 540 ünite kendi özmal aracı ile lojistik faaliyet yürütüyor.

İntermodal taşımacılık ve avantajları:

* Düzenli taşıma, yükleme, boşaltma imkanları sunuyor.

* Fiyat avantajı sağlıyor.

* Diğer modlara oranla hava koşullarından daha az etkilenir.

* Daha az kaza riski barındırır.

* Çevre kirliliği oluşturmaz.

* Maksimum yükleme optimizasyonu sağlar.

* Kontrol ve takip kolaylığı vardır.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI