Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

Roadstar’ın Taşınabilir Navigasyonu 5040 Sürücülerin Hayatını Kolaylaştırıyor

Roadstar’ın Taşınabilir Navigasyonu 5040   Sürücülerin Hayatını Kolaylaştırıyor
26 Temmuz 2012 07:12
A+
A-

Roadstar geliştirdiği taşınabilir navigasyon cihazı ile sürücülere sunduğu anlık trafik bilgisi, yoğunluk haritası, internete bağlanabilme özelliği, USB bağlantısı ve  multimedya özellikleri ile sürücülerin hayatını kabusa çeviren trafik sorununu aşmayı hedefliyor.

Roadstar, gelişen GPS ve navigasyon teknolojisi her geçen gün sürücülerin trafikte geçirdikleri zamanı iyileştirmek için ürün geliştiriyor. Otomotiv ve ev grubu teknoloji ürünleri ile tüketicilere son teknoloji ürünleri sunan Raoadstar, navigasyon sistemlerinde geliştirdiği taşınabilir navigasyon cihazı ile trafik çilesine son vermeyi hedefliyor.

Geliştirilen Roadstar 5040 taşınabilir navigasyon cihazı ile sürücülere anlık trafik bilgisi, trafik  yoğunluk haritası, multimedya özellikleri ve internet bağlantısı sunuyor. Roadstar, Android destekli akıllı telefonlarla uyumlu özellikleri ile sürücülere diledikleri Android uygulamaları kullanma imkanı sunuyor.

5 inçlik HD dokunmatik ekran

5 inçlik dokunmatik HD ekrana sahip Türkiye’nin android işletim sistemli ilk taşınabilir navigasyon cihazı Roadstar 5040, sürücülere trafikte geçirdikleri sürede maksimum fayda sağlamayı amaçlıyor. 4 Gb’lik dahili bellek kapasitesine sahip cihaz, wi-fi özelliği ile de sürücülerin rahat bir şekilde internete bağlanmasına imkan tanıyor.

Cihazdan kullanılan IGO Amigo navigasyon haritası ile Türkiye’nin   81 ilinde en yeni harita sistemleri ile donatılan cihaz, yüzde 100’lük kapsama alanı ile sürücülerin istedikleri her türlü bilgiye ulaşmasını sağlıyor. Roadstar ayrıca tüketicilerine ömür boyu ücretsiz harita güncelleme hizmeti de sunuyor. Roadstar taşınabilir navigasyon cihazlarında RDP – 4310, RDP 5010, RDP 5020 ve RDP 5030 modellerini de satışa sunuyor.

 

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: