Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Nakliye aracı ve yük bulmak artık çok kolay!

Nakliye aracı ve yük bulmak artık çok kolay!
08 Mart 2013 11:30
A+
A-

TX logo

Yükveren firma, yüklerine araç bulmak, nakliye firmaları da araçlarına uygun yükleri bulabilmek için internette sayfa sayfa dolaşıyor. Zaman uzuyor, gereksiz e-mailler, uzun telefon görüşmeleri her iki tarafın da canını sıkıyor. Bu dönem artık sona eriyor! Ücretsiz nakliye arama motoru olan Transportx.com, yükveren ve nakliye firmalarının isteğine anında cevap vererek, süreci hızlandırıyor!

Hem yükveren firmalar için hem de nakliye firmaları için, aradığı kriterlerde uygun yük ve araç bulmak oldukça sıkıntılı bir süreç olarak işliyor. Her iki taraf da birbirine ulaşmak için farklı yollar deniyor. Transportx.com ise her iki tarafı tek bir platformda toplayarak, tarafların birbirlerine doğrudan ulaşmasını sağlıyor.

Transportx.com, yükveren üyelerine pek çok avantaj sağlıyor. Pek çok nakliye arama sitesinde yer alan yük ilanı bırakmak yerine yükveren firmalar, yük bilgilerini, yükün alınacağı ve bırakılacağı konumu,  istediği araç tipini seçerek yüküne en uygun olan nakliye araçlarının fiyatlı listesine ulaşıyor. Böylece, gereksiz e-mail trafiğinden de kurtulmuş olunuyor. Yükveren firmalar ayrıca, parsiyel ve boş dönüş aramaları da yapabilecekleri gibi, özel proje taşımacılığı için de arama yapabilme imkânına sistem aracılığıyla sahip oluyorlar. Sistemi bu şekliyle R2 belgeli Forwarder firmalar da kullanabiliyorlar.

Nakliye firmaları ise Transportx.com’a araçlarını sadece fiyatlarıyla beraber tek tek kaydediyor, bu aşamada destek ekibinden yardım alabilen üyeler araçların sisteme entegre edilmesinin ardından yükverenler tarafından doğrudan ulaşabilir duruma geliyorlar. Nakliye firmaları, sistemde sefer takvimlerini ne kadar güncellerse, o kadar fazla boş dönüş ve parsiyel aramalarında çıkabiliyor ve araçlarına yük bulabiliyorlar ve böylece daha fazla ek kazanç elde edebiliyorlar.

Transportx.com, sistemin hijyen kalmasına da oldukça özen göstererek, üyelerini yerinde ziyaret etmeye çalışıyor ya da tek tek arıyor ve belgelerini alıyor. Belgesiz hiçbir üyeyi sistemine dahil etmeyen Transportx.com, üyelerinin güvenliğini üst düzeyde tutuyor.

REKLAM ALANI