Dolar 32,5196
Euro 34,8916
Altın 2.431,57
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

“Mobilyaya Hayat Veren” SAMET’e 3 Ödül Birden!

“Mobilyaya Hayat Veren” SAMET’e 3 Ödül Birden!
09 Nisan 2013 07:51 | Son Güncellenme: 10 Kasım 2018 02:15
A+
A-

Ekonomi

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, Türk Standartları Enstitüsü (TSE), İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) ve İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) tarafından 3 ödüle layık bulundu.

“Mobilyaya hayat verir” mottosuyla geliştirdiği yenilikçi ürünlerini 1973’ten bu yana kullanıcılara sunan Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, art arda aldığı ödüllerle sektördeki yerini sağlamlaştırıyor.

25 yıldır kesintisiz devam eden akreditasyonu ile TSE Kalite Ödülleri’nde “Altın Ödül” kazanan SAMET, 2012 yılında gerçekleştirdiği ihracatla da 2 ödüle birden layık görüldü. İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) İhracatın Yıldızları Ödülleri’nde kendi kategorisinde üçüncülük elde eden SAMET’e, İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) tarafından da ödül verildi.

TSE’den SAMET’e Altın Ödül!

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Marmara Bölgesi’nde faaliyet gösteren, sürdürülebilir kalite anlayışını benimseyerek standardizasyon ve kalite alanında başarılı çalışmalar yapan kurum ve kuruluşlara verilen ‘TSE Kalite Ödülü’ Platin, Altın, Gümüş ve Jüri Özel Ödülü olmak üzere 4 ayrı kategoride sunuldu.

Dünyada sektörün 5 büyük oyuncusundan biri olan SAMET, TSE’ye 25 yıldır kesintisiz akteditasyonu nedeniyle “Altın Ödül”e layık görüldü. SAMET Kalite Yönetim Müdürü Osman Çendek ödüllere ilişkin olarak şunları söyledi: Turquality kapsamına alınan ilk B2B firma (Business-to-business/firmadan firmaya ticaret) olma özelliğine de sahip olan ve Ar-Ge Merkezi Belgesi’ni elinde bulunduran SAMET olarak, ürettiğimiz sertifikalı ürünlerle sektörün kalite çıtasını her gün daha da yükseltmeyi hedefliyoruz. 129 kişiden oluşan Ar-Ge ekibimiz tarafından geliştirilen çekmece, menteşe, sürme kapak, mobilya aydınlatma, mobilya bağlantı ve kalkar kapak sistemleri, ulusal ve uluslararası kalite standartlarına uygun bir şekilde üretiliyor. Ar-Ge ekibimizin titiz testlerinden başarıyla geçen ürünlerin, kalitesiyle layık görüldüğü sertifikalarla uluslararası arenada da kabul görmesinden; kalitemizle TSE gibi saygın bir kuruluş tarafından bu ödüle layık bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.”

SAMET’in yıldızı ihracat ile parlıyor!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan ilk bin ihracatçı firma arasında yer alan SAMET, 2012 yılında gerçekleştirdiği ihracat ile 2 ödüle layık görüldü. SAMET, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) İhracatın Yıldızları Ödülleri’nde “Metal Eşya” kategorisinde en fazla ihracat yapan 3. şirket oldu. TİM tarafından açıklanan ilk bin ihracatçı arasında yer alan ve İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) üyesi 72 firma arasında bulunan SAMET, İDDMİB tarafından da ödüllendirildi. İlk bin ihracatçı arasında yer alan 72 firma, toplam ihracatın yüzde 65’ini gerçekleştiriyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: