Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Karaman ‘Akıllı Kent’ sistemine geçecek

Karaman ‘Akıllı Kent’ sistemine geçecek
16 Kasım 2014 14:40
A+
A-

karamanKaraman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, “Akıllı Kent” sistemine geçilmesiyle ilgili bütün şartların değerlendirileceğini ve gereken adımların atılacağını söyledi. Türk Telekom’dan gelen bir heyet, belediyede sistemle ilgili bir sunum yaptı. Sistemin interaktif çözümleri, belediyecilik hizmetlerinin daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde nasıl yürütülebileceği konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Türk Telekom Başmüdürü Mehmet Olcar, Başkan Çalışkan’a sistemle ilgili ayrıntılı bilgiler verdi.

Karaman Belediyesi olarak, modern çağın dijital olanaklarını kullanıp vatandaşların kolay ve hızlı hizmet almasını sağladıklarını ifade eden Başkan Çalışkan, “Belediyemizin vatandaşlarımıza yönelik birçok hizmetini mümkün olduğunca kolaylaştırıyoruz. 444 25 70 numaralı çağrı merkezimiz, 7/24 hizmet vermekte. Vatandaşlarımız belediyeye olan borçlarını web sayfamıza girmek suretiyle kolay, güvenli ve hızlı bir şekilde ödeyebilmekte. Mezarlık bilgi sistemimiz sayesinde vatandaşlar, ziyaret etmek istedikleri kabirleri rahatlıkla bulabilmekteler. Tüm bunların yanısıra şehir merkezinde beş farklı parkta, ücretsiz wifi internet hizmeti vermekteyiz. Yakın geçmişte hizmete sunduğumuz bir başka hizmetimiz olan şehir kameraları sayesinde Karaman’ı, dünyanın neresinde olursanız olun internet üzerinden canlı bir şekilde izleyebiliyorsunuz. Akıllı Kent sistemiyle ilgili arkadaşlarımız gerekli fizibilite çalışmalarını yapacaklar. Sistemin getirdiği faydalar değerlendirildiği zaman gerekli adımları atacağız” dedi.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI