Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Işık Üniversitesi’nden Yöneticiler İçin İşletme (Executive MBA) Yüksek Lisans Programı

Işık Üniversitesi’nden Yöneticiler İçin İşletme (Executive MBA) Yüksek Lisans Programı
10 Ağustos 2012 10:55
A+
A-

Çalışma hayatında sürekli olarak kendine yatırım yapma ve geliştirme isteği, rekabetçi yapı ve küresel krizin de etkisiyle birleşince, Executive MBA programlarına ilginin tüm dünyada görülüyor. Işık Executive MBA programı; lisans derecesi ve mesleği ne olursa olsun tüm yönetici adayları ve yöneticiler için yeni ufuklar açıyor. Uluslararası iş lisanı olan İngilizce dilinde ve mesai saatleri dışında yürütülen programın, iş dünyasının kalbindeki Maslak’ta verilmesi de büyük bir avantaj oluşturuyor.

Işık Üniversitesi Yöneticiler İçin İşletme (Executive MBA) Programı, profesyoneller için gerekli olan yönetsel beceri ve bakış açılarını kazandırmayı amaçlayan 12 aylık bir programdır. Program, öğrencilerin başarılı bir işletme yönetimi için ihtiyaçları olan yetenekleri geliştirmelerine olanak sağlayacak şekilde tasarlandı. Güncel yönetim dinamiklerini ve işletme uygulamalarını keşfetmeye olanak tanıyan programda örnek olay (vak’a) analizlerinden yararlanılıyor. Işık Executive MBA; 10 ders – 7 temel/zorunlu ders, 3 ileri düzeyde seçmeli ders – ve bir dönem projesinden oluşuyor. Uygulamalı bir bilim dalı olan işletme yönetimi alanında ortaya çıkan yeni yaklaşım ve modellerle zenginleştirilmiş program, kendi alanlarında uluslararası birikime sahip güçlü akademik kadro tarafından yürütülüyor.

Kimler Katılmalı?

Işık Üniversitesi Yöneticiler için İşletme Programı kariyerlerini hızlandırmayı amaçlayan ancak işlerini aksatmak istemeyen profesyöneller için geliştirildi. Program farklı sektörlerde bulunan ve iş yaşamının güncel paradigmalarından geri kalmak istemeyen profesyonellere temel bilgi ve beceriler kazandırmayı hedefliyor. Sınıf içindeki tartışmalar, öğrencilere yönetim alanındaki problemlerle baş etmek adına çeşitli bakış açılarına aşina olmalarını ve bunları kendi analizlerinde kullanmalarını sağlıyor.

Neden IŞIK Üniversitesi – Executive M.B.A.?

Program öğrencilere aşağıdaki önemli fırsatları sunuyor; 

·         Çalışma hayatını sürdürürken işletme yönetimi disiplininde derinlik kazanmak,

·         Kuram ve örnek olayların optimum bileşiminden oluşan ve sık sık güncellenen ders programını izlemek,

·         Şehir merkezindeki kampüse kolay ulaşım imkanlarından faydalanmak (Otopark ve Metro olanakları),

·         Farklı özgeçmişlerden gelen sınırlı sayıda profesyönellerin oluşturduğu sınıflarda öğrenim almak,

·         Uluslararası veri tabanlarına bağlı zengin kütüphane ve dökümantasyon imkanlarından yararlanmak,

·         Kendi alanlarında uluslararası akademik ve/veya profesyönel deneyime sahip seçkin akademik kadro ile çalışmak.

REKLAM ALANI