Dolar 32,4251
Euro 34,6550
Altın 2.384,75
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Borusan’a”iş yaşamında kadını destekleyen şirket” ödülü

Borusan’a”iş yaşamında kadını destekleyen şirket” ödülü
09 Mart 2013 09:26
A+
A-
Buikad
Borusan Holding, Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği tarafından ‘İş Yaşamında Kadını Destekleyen Şirket’ ödülüne layık görüldü.

Borusan Holding Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’nin düzenlediği “4. İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri” gecesinde, “Annemin İşi Benim Geleceğim” projesi ile “İş Yaşamında Kadını Destekleyen Şirket” ödülüne layık görüldü.

8 Mart 2013 Cuma akşamı Bursa Almira Otel’de düzenlenen törende Borusan Holding adına ödülü Borçelik Tedarikçi İlişkileri Müdürü Nursen Sakarya aldı.

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği

Kadınların, iş hayatının ayrılmaz bir parçası olmasını sağlamak amacı ile faaliyet gösteren BUİKAD, iş hayatında yer almayı arzu eden kadınların eğitimlerine destek oluyor, iş kadınlarını bir araya getirerek, onların etkileşimlerini ve fikir paylaşımlarını iş yaşamında yer alan kadın nüfusunun artmasına yönelik faaliyetlerle birleştiriyor.

’’İş Kadını ile Güçlü bir Türkiye’ye Ulaşmak’’ vizyonuyla yola çıkan BUİKAD, tüm kadınlara iş yaşamlarının her kesiminde var oluşlarını sağlamak, rol modellerle motivasyonlarını güçlendirmek amacıyla her yıl 8 Mart ‘’Dünya Kadınlar Günü‘’nde “İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri” organizasyonunu gerçekleştiriyor.
REKLAM ALANI