Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Avrupa’nın ‘En Başarılı’ şirketi Arvento

Avrupa’nın ‘En Başarılı’ şirketi Arvento
31 Mayıs 2014 10:58
A+
A-

arvento_mobile_systems__ ozer hıncal

Arvento, Avrupa İş Ödülleri’nde çok büyük bir başarıya imza atarak ‘Avrupa’da Yılın En Başarılı Şirketi’ seçildi. Arvento, bu yıl bu ödülü alan tek Türk şirketi.

Türkiye’nin lider araç takip sistemleri şirketi Arvento, uluslararası alandaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.Arvento, Avrupa genelinde 31 ülkeden 17 bin şirketin katıldığı Avrupa İş Ödülleri’nin bu yıl ki kazananı oldu. Binlerce şirket arasından Avrupa’nın en başarılı 10 şirketi arasında yer alarak Ruban d’Honeur nişanına layık görülen Arvento, yarışmanın son etabında 9 güçlü rakibini de  geride bırakarak “The Infosys Business of the Year Award  [t/o €0-25m]” kategorisinde ‘Avrupa’nın En Başarılı Şirketi’ seçildi.

“Bu ödül çalışmalarımızın meyvesi”

Yunanistan’ın başkenti Atina’da düzenlenen ödül töreninde konuşan Arvento Genel Müdürü Özer Hıncal, “Bu ödülün bizim için anlamı oldukça büyük. Bir Türk şirketi olarak ülkemizin adını uluslararası alanda bu şekilde temsil etmekten dolayı gurur duyuyoruz. Arvento, AR-GE’ye sürekli yatırım yapan, yenilikçi bir Türk teknoloji şirketi. Bu ödül, alanımızda Türkiye ve yurt dışındaki pazar lideri konumumuzu güçlendiren ve bizleri onurlandıran çok önemli bir ödül” dedi.

Teknolojisinin tamamını Türk mühendisleri ile Türkiye’de üreterek 23 ülkede daha faaliyet gösteren Arvento, şu anda Türkiye’nin yanı sıra alanında EMEA bölgesinde de pazar lideri konumunda. Arvento, bu başarısı ile uluslararası alanda faaliyet gösteren ve bağımsız kuruluşlarca onurlandırılan sayılı Türk şirketleri arasında yer almanın gururunu yaşıyor.

Avrupa İş Ödülleri hakkında

2007 yılından bu yana verilen Avrupa İş Ödülleri, gerek değerlendirme kriterleri gerekse jüri üyeleri ile Avrupa’nın en prestijli iş ödülleri arasında yer alıyor. İş, siyaset ve medya dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan 150 kişilik jürisi ile diğer iş ödüllerinden ayrılan yarışmada İspanya, Estonya, Belçika ve Romanya’nın eski başbakanlarının yanı sıra Avrupa Birliği komisyonu ve Uluslararası Para Fonu ( IMF) yetkilileri gibi önemli liderler ve yöneticiler de jüri olarak görev alıyor. Bu yıl yarışmaya katılan firmaların toplam büyüklüğü 1 trilyon Euro seviyesinde. Bu, Avrupa Birliği’nin milli gelirinin yüzde 8,23’üne karşılık geliyor. Yarışmaya katılan şirketlerde çalışan toplam kişi sayısı ise 2,7 milyon kişi.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI