Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Akıllı ampul projesi: EmberLight

Akıllı ampul projesi: EmberLight
05 Ağustos 2014 11:20
A+
A-

akıllı_ışık_teknolojisi_emberlight_mgd_tv_guncel_2549864Giderek daha fazla önem kazanan akıllı ev teknolojilerine Emberlight isimli yeni bir üye daha katılıyor.

Son zamanlarda akıllı ev teknolojileri artık daha fazla karşımıza çıkıyor. Çünkü akıllı telefonların ve yazılımların gelişmesiyle, klima sisteminden, güvenlik kameralarına kadar birçok cihaz uzaktan kontrol edilebiliyor.

Eğer evinizdeki lambaları akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden kontrol etmek istiyorsanız, sadece bu kullanıma yönelik özel olarak hazırlanmış ampulleri almanız gerekiyor. Fakat Emberlight ise tam bu noktada farkını ortaya koyarak, her ampulü akıllı yapma iddiası ile dikkat çekiyor.emberlightty

Hedefi çoktan geçti

8 kişilik bir ekip tarafından geliştirilen ve Kickstarter üzerindeki 50 bin Dolar’lık hedefi oldukça kolay geçen Emberlight, kullanıcılarına odalarındaki var olan ampulleri akıllı telefon sayesinde hem dışarıda, hem de ev içerisinde kontrol imkanı sunuyor.

2015 yılında satışa çıkacak

Ayrıca üzerinde hareket sensörü bulunan Emberlight ile gece evinizde yürürken ışıkların kendiliğinden yanmasını sağlayabilir veya ışığın şiddetini istediğiniz oranda kısabilirsiniz. Önlerinde 32 gün daha bulunan geliştiriciler, bağış yapan kişilere ilk siparişleri 2015 yılının Şubat ayında ulaştırmayı hedefliyor.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI