Dolar 32,5148
Euro 34,8406
Altın 2.487,73
BİST 9.526,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

YEDPA’da Salih Sami Atılgan yeniden başkan

YEDPA’da Salih Sami Atılgan yeniden başkan
26 Nisan 2013 00:08 | Son Güncellenme: 10 Mayıs 2013 09:21
A+
A-

salih atılgan

Salih Sami Atılgan, YEDPA Ticaret Merkezi 2012 Genel Kurul Toplantısı’nda yeniden YEDPA Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Salih Sami Atılgan kurul toplantısında yaptığı konuşmada,  genel kurulunun hayırlı olmasını, YEDPA içerisinde birlik beraberlik içinde geçen diğer toplantılar gibi dayanışmanın ortaya çıktığını, YEDPA çözüm önerilerinin ortaya çıktığı çözüm odaklı bir toplantı dilerim dedi. YEDPA’ya destek veren tüm dostlarımıza ve kurumlara teşekkür etiğini belirtti.

Atılgan: YEDPA Ticaret Merkezi’nin, sadece kendi içerisinde dayanışma koymayıp bölgemizde  çevresine yönelikte benzer bir duyarlılık ortaya koyduğunu, kurumlarla çalışmalarını çevresini de dikkate alarak   aynı dayanışma ve birlik beraberliği ortaya koyarak  sorunlara yönelik çözümler ortaya koymaktadır. Özelikle kooperatifimizin Tapu ve iskan sorunu çözümüne yönelik geçmiş dönemde gelen mağduriyette rağmen, sorunun çözümüne yönelik olarak büyük bir çaba göstermekte kendi açısından büyük bir özveri olarak kabul edilecek gelişme ortaya koyduk. Maalesef geçen süre içerisinde YEDPA için hayati derece de önem arz eden tapu sorununa yönelik daha önce Ümraniye Belediyesi şimdide bölgemizin ilçe belediyesi olan Ataşehir Belediyesi ile devamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile bu konuyu çözüme ulaştırabilecek. Bütün gayretleri ortaya koymasına rağmen nihai bir çözüme ulaştıramamıştır. Bu süreç içerisinde YEDPAlı ortaklar olarak YEDPA Ticaret Merkezi’nin ve bölgedeki insanlara sağlamış olduğu istihdam ve katma değere rağmen, YEDPA Ticaret Merkezi’nin önü tıkanmaktadır. Daha önceki süreçlerde  soruna pozitif olarak baktık, ilgili kurumlara katkı sağladık özelikle karar olarak alacağımız bu toplantımızda   sürece  yazılı ve görsel medyayı kullanarak sorunu ilgili yüksek mercilere bildirerek YEDPA’lılar olarak bu süreci çözüme kavuşturmak istediklerini belirtti.

 Turgut Çelenk oğlu

Ataşehir İlçe  Kaymakamı  Turgut Çelenkoğlu:  YEDPA Ticaret Merkezinin önemi büyüktür ülke ekonomisine  büyük katkılar sağlamıştır

Turgut Çelenkoğlu :  Kafa yorgunluğuna sebebiyet veren mülkiyet sorunun çözüme kavuşmasını temenni ederiz. 1600 civarında üyesi bulunan YEDPA Kooperatifi olarak YEDPA’nın mülkiyetinin çözüme kavuşması açımızdan  çözüme kavuşması  en büyük temennimizdir. Kayışdağı dışında buralarda yerleşim olmadan YEDPA’nın ticari açıdan faaliyetine başlaması ve bugüne kadar yöreye, ilçeye ve hata ülke ekonomisine  büyük katkılar sağlamış olan YEDPA’nın önemi büyüktür.  Tabi genel kurullar yasa gereği belirli zamanlarda yapılır.  Mülkiyet ülkemizin belirli sorunlarından biridir. Mahkemelerimizin büyük davalarını oluşturmaktadır, Ataşehir belediyesi ve YEDPA yönetiminin birlikte hareket ederek çözüme kavuşturması büyük temennileri olduğunu belirti.

ataşehir başkan yardımcısı

Ataşehir Belediye başkan yardımcısı  Sadık Kayhan mülkiyet ve iskan açısından elimizden gelini yaptık.

Kayhan :Yerel yönetim olarak mülkiyet ve iskan açısından elimizden gelini yaptık yapmaya devam edeceğiz YEDPA ciddi bir ticaret merkezi ,sorun herkes açısından ciddi bir sorun yaptığımız çalışmaları üniversite hocamızla kitap haline getirdik, sorun sadece YEDPA ile ilgili değil içerisinde bulunduğu mahallenin de sorunu, biz bu sorunu büyük şehir belediyesine kadar taşıdık  binlerce işletme ve insan mağdur durumda  son büyük şehir belediyesi ile konuşmamızda kentsel dönüşüm kapsamında çözüme yönelik olabilecek bir çözüm önerdiler çözüme kavuşacağını inanıyoruz; elimizde geleni yaptık ve yapmaya devam edeceklerini belirtti.

YEDPA Ticaret Merkezi genel kurulu; Ataşehir ilçe  kaymakamı  Turgut Çelenkoğlu , Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı  Sadık Kayhan,  KADOSAN Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz, İMES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar, Ataşehir  Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Nimetullah Topu, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hakkı Altın Kaynak, yanı sıra  YEDPA Ticaret Merkezi üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Mevcut yönetim kurulunun görev süresinin tamamlanması nedeniyle bu yıl yapılan Olağan Genel Kurulda seçime gidildi,  Salih Sami ATILGAN’nın başkanlığındaki liste oy birliği ile kabul gördü. Genel kurul sonrası yönetim kurulu kendi arasında toplanarak görev dağılımı yapoldı.  Buna göre;

Yönetim Kurulu Başkanı : Salih Sami ATILHAN

İkinci Başkan : Refik KOÇ

Muhasip Üye : Mustafa ÖZ

Sekreter Üye : Neşet KAYA

Üye : Kadir ŞAĞBANKALEM

Üye : Ömer OLGUNHARPUTLU

Üye : İsmail Cem ALİCAN

Olmak üzere yönetim kurulu görev dağılımı tamamlandı.

Genelplaket 2

plaket

REKLAM ALANI
ETİKETLER: