Dolar 32,5249
Euro 34,7448
Altın 2.491,43
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Yaşanabilir çevrenin geleceğini bugünden şekillendiren teknolojiler REW İstanbul’da

Yaşanabilir çevrenin geleceğini bugünden şekillendiren teknolojiler REW İstanbul’da
07 Mayıs 2013 09:28 | Son Güncellenme: 13 Mayıs 2013 21:29
A+
A-

G

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen REW İstanbul’u, sahip olduğu ihracat potansiyelinden ötürü bu yıl Ekonomi Bakanlığı da destekliyor…

 

 

Değerli Basın Mensubu,

 

 

İFO Fuarcılık tarafından T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Uluslararası Fuarı REW İstanbul, 13 – 16 Haziran tarihlerinde 9. Kez kapılarını açıyor. “Sürdürülebilir Çevre” ve “Sürdürülebilir Ekonomi” için  “Katı Atık, Su ve Atık Su, Atık Gaz ve Yeşil Enerji” alanlarında ihtiyaç duyulan en yeni ürün, makine, teknoloji ve uygulamaların bir arada sergileneceği fuarda, 25 ülkeden 350 firma yer alıyor.

 

 Milyarlarca dolarlık dev bir pazarın, bölgesindeki en büyük ticari organizasyonu olarak öne çıkan REW İstanbul kapsamında bu yıl, T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde ve Orta Anadolu İhracatçılar Birliği organizatörlüğünde Alım Heyeti Programı gerçekleştiriliyor. Fuar katılımcıları ve Türk iş adamları açısından önemli fırsatlar yaratacak olan program dahilinde Azerbaycan, Bulgaristan, Cezayir, Fas, İran, Kazakistan, Mısır, Romanya ve Ukrayna’dan yetkililer, yeni yatırım ve ortaklıklar için REW İstanbul’a gelecek.

TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde 20 bin m2 alanda düzenlenen fuar; çevre sorumluluklarını yerine getirmek zorunluluğunda olan sanayi kuruluşları, atık yönetimi konusunda çözüm arayışı içinde bulunan Belediyeler, Organize Sanayi Bölgeleri’nin temsilcileri, bu alanda makine ve ekipman üreten firmalar ile sektöre yatırım planlayan girişimciler açısından büyük önem taşıyor.

 

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: