Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Yapı Kredi’nin yeni web sitesine 4 ödül

Yapı Kredi’nin yeni web sitesine 4 ödül
15 Haziran 2014 12:59
A+
A-

ykb interner sitesiYapı Kredi’nin yenilenen web sitesi uluslararası saygın kuruluşlardan ödül kazanmaya devam ediyor.

Yapı Kredi’nin Google Arama (GSA) teknolojisini kullanarak yenilediği kurumsal web sitesi yapikredi.com.tr dünyanın önde gelen uluslararası pazarlama ve iletişim ödülleri programı Communicator Awards tarafından 3 farklı ödüle layık görüldü. Ayrıca websitesi tasarlama ve geliştirme alanında en yüksek mükemmellik standartlarını ödüllendiren interaktif dünyanın en prestijli ödülü olan Interactive Media Awards’ın Bankacılık kategorisinde Üstün Başarı Ödülü’nü kazandı. Böylece yapikredi.com.tr yenilendiği günden bu yana 4 kez uluslararası platformlarda ödüllendirildi.

Türkiye’de Google Arama teknolojisini kullanan ilk ve tek banka web sitesi olan ve bu özelliği ile Google tarafından örnek uygulama seçilen yapikredi.com.tr, Communicator Awards’ta Finansal Servisler Kategorisi’nde Mükemmellik Ödülü’nü alırken, Bankacılık/Fatura Ödeme Kategorisi ve Kurumsal Kimlik Kategorisinde ise Üstünlük Ödülü’ne hak kazandı. Tüm dünyadan binlerce internet sitesinin tasarım, kullanılabilirlik, teknik konularda yenilik, standartlara uyum ve içerik gibi kategorilerde değerlendirildiği Interactive Media Awards’ta ise Bankacılık kategorisinde Üstün Başarı Ödülü’nün sahibi oldu.

Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan,  son derece sade bir tasarımla hayata geçen ve arama motoru mantığında çalışan yeni web sitelerinin Google’ın resmi bloğunda dünyaya örnek uygulama olarak gösterilerek alanında tek olduğunu belirtti. Doğan aldıkları ödülü değerlendirirken, “Kullanıcılarımızın site içerisindeki aramalarını kolaylaştırıp sonuçları hızla karşılarına çıkaran sistem aynı zamanda kişiye özel davranışlar sergileyen bir yapı üzerine kuruldu. Site içi arama sayımızın ise bu yenilenme ile birlikte yüzde 1000 arttığını mutlulukla belirtmek isteriz. Müşterilerimiz sitemize her girişte beklentilerini karşılayacak ürün ve hizmetlere artık daha kolay ve daha hızlı bir şekilde ulaşabiliyor. Dokuz ay gibi kısa bir sürede kullanıcılarımızdan çok olumlu yorumlar aldık ve memnuniyet seviyesinde ciddi artış elde ettik. Şimdi bu durumun alanında öncü ve saygıdeğer kurumlar tarafından ödüllerle taçlandırılmış olmasından ayrıca gurur duyuyoruz” dedi.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI