Dolar 32,5541
Euro 34,8917
Altın 2.436,70
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Yalçınlar group, Büyükçekmece’de yatırıma devam kararı aldı

Yalçınlar group, Büyükçekmece’de yatırıma devam kararı aldı
05 Haziran 2013 10:57 | Son Güncellenme: 05 Haziran 2013 10:59
A+
A-

Hakan Yalçın

Büyükçekmece Gölü kıyısında yaklaşık 40 Milyon Dolar yatırım tutarı ile hayat geçirdiği ilk markalı konut projesi olan GölMahal Villaları’nda sona yaklaşan Yalçınlar Group, bölgede yatırıma devam kararı aldı. Grup, bölgede 2.projesini hayat geçirmek için çalışmalarına başladı.

3.havalanı ve 3.köprünün bölgeye yakın yere gelecek olmasının değer artışı sağlayacağını ve en başından beri bölgeye inandıklarını dile getiren Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, “Biz en başından beri bu bölgeye çok inanıyorduk. Bölgenin her geçen gün değer kazanacağını biliyorduk. Bölgeye her geçen gün daha çok yatırımcının gelmesi bize ne kadar doğru bir karar aldığımızı gösterdi. Büyükçekmece Bölgesi, süreçte her geçen gün değerlenen bir bölge haline geldi. Büyükçekmece’ye şehircilik açısından baktığımızda yerleşim, imar, altyapı, çevre sorunlarını şehircilik donanımı ile çözmüş, gelişen çehresiyle bir dünya kenti olmaya aday bir ilçe olduğunu görüyoruz. Bölgede Türkiye’nin 1., Avrupa’nın 3.en yüksek TV kulesi, Türkiye’nin en büyük sergi alanı TÜYAP bulunuyor. Özellikle TÜYAP, pek çok sektöre yönelik düzenlenen ulusal ve uluslararası fuarlar sayesinde bölgede ciddi bir sirkülasyon sağlıyor. Büyükçekmece’de eğitim ve sağlık kurumları açısından da pek çok alternatif yer alıyor. Bunların hepsini bir araya getirdiğimizde ne kadar önemli ve gelişen bir bölgeden bahsettiğimiz gerçeği çok net ortaya çıkıyor. Son olarak 3.havaalanı ile 3.köprünün konumlanacağı noktalara da yakın olacak olmasının bölgenin önemini daha da arttırdığını söyleyebilirim. İlk markalı projemiz olan GölMahal Villaları’nda sona yaklaştığımız bu günlerde bölgeye olan inancımızdan ötürü 2.yatırımımızı da burada yapmaya karar verdik. GölMahal, çok özellikli, seçkin ve butik bir projeydi. Yürüme mesafesinde bulunan MEV Koleji ve ALKEV Okulları, civardaki sağlık kurumları, Maslak – Levent’e 25 dakika, Taksim’e 30 dakika, Atatürk Havalimanı’na 20 dakika, Hezarfen Havaalanı’na 5 dakika, TEM’e 1 km ve E-5’e 5 km mesafeleriyle GölMahal, bölgenin en özel projelerinden biri olarak yerini aldı. Bölgede konumlandıracağımız yeni projemiz ise 150 villadan oluşacak. Bu projemizin çizimlerine başlandı. En kısa sürede projemizi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bölgede bunun dışında başka yatırımlar yapmaya da devam edeceğiz. Bu konuda da çalışmalarımız devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Gölmahal Villaları Görsel_

REKLAM ALANI
ETİKETLER: