Dolar 32,5688
Euro 34,7210
Altın 2.488,71
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Viko’dan Novella doğal taşlar koleksiyonu

Viko’dan Novella doğal taşlar koleksiyonu
02 Temmuz 2014 12:05
A+
A-

Viko Artline Novella SerisiDoğa bize hayatın farklı alanlarında kullanmak üzere birbirinden değerli armağanlar sunuyor. Bunların arasında kendilerine özgü özellikleri ve renkleri ile bugün dekorasyonun vazgeçilmezleri arasında yer alan doğal taşlar çok özel bir yere sahip bulunuyor. Doğal taşlar şimdi VİKO Artline’ın Novella koleksiyonu ile evleri doğallığın zarif dokunuşu ile süslüyor. Novella serisi elektrik anahtarı ve prizler; Himalaya grisi, Guatemala yeşili, Slate grisi ve natürel beyaz taş alternatifleri ile yaşam alanlarına ruh katıyor.

Bazen dekorasyonda gerçekleştireceğiniz çok ufak farklılıklar bile yaşam alanlarının bambaşka bir çizgiye ve kendine has bir stile sahip olmasını sağlayabiliyor. Elektrik anahtarları ve prizler de yaşam alanlarınızda bu farklılıkları yaratabileceğiniz en önemli unsurlar olarak öne çıkıyor. Öte yandan evlerin dış mekan kaplamalarında gördüğümüz doğal taşlar son zamanlarda iç mekan tasarımlarında da sıklıkla kullanılıyor. VİKO Artline, Novella serisi ile doğal taşları elektrik anahtarı ve priz tasarımlarına taşıyor. Minimalist tasarımları, ince ve keskin hatları ile Novella serisi elektrik anahtarları ve prizler, dekorasyonda detayların ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seriyor.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI