Dolar 32,3684
Euro 34,9598
Altın 2.325,27
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Uyum Gıda, Makro Market’in İstanbul’daki 7 Mağazasını Devir Aldı

Uyum Gıda, Makro Market’in İstanbul’daki  7 Mağazasını Devir Aldı
06 Şubat 2013 15:06
A+
A-

eref

Kamuoyu Aydınlatma Platformuna Uyum Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu’nun 05.02.2013 tarih ve 3 sayılı kararı ile; 12.12.2012 tarihinde kamuoyu ile paylaşılan özel durum açıklamasına istinaden, Makro Market A.Ş.’ye ait, İstanbul ilindeki 7 (yedi) adet mağaza, 1 (bir) adet Et Entegre Tesisi, 1(bir) adet Genel Müdürlük Hizmet Ofisi, 1(bir) adet Lojistik Depo alanı ve kullanılan tüm demirbaşların toplam 15.150.000.TL(onbeşmilyonyüzellibintürklirası)bedelle devir alınmasına karar verdi.

Makro Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör; “Makro olarak; İstanbul Bölgesinde hem Uyum’un büyümesine ve gelişimine katkı sağlamak  hem de önümüzdeki dönemde Uyum Gıda A.Ş.olarak büyümeyi hedefliyoruz. Buradaki amacımız; işletme giderlerini minimum seviyeye düşürüp verimliliği artırmak. Bu çerçevede Uyum Gıdaya ait Arnavutköy ve Kurtköy Lojistik merkezleri ile beraber Beylikdüzü’nde yer alan  yönetim, üretim ve Birlik Sanayi Sitesi’ndeki paketleme tesislerini de İstanbul’un en merkezi noktalarından biri olan Güneşli’ye taşıyoruz. Böylece Uyum Gıdanın İstanbul’da  61 mağazası oldu. Uyum Gıda A.Ş. yeni yapıda  61 Mağazasında daha az maliyet ile hızlı, etkin ve dinamik bir  hizmet verebilecek” açıklamasında bulundu.

Kamuoyuna saygılarımızla bildiririz…

 

REKLAM ALANI