Dolar 32,3833
Euro 35,0293
Altın 2.326,93
BİST 9.139,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Ünlü yatırımcıdan TL tavsiyesi

Ünlü yatırımcıdan TL tavsiyesi
26 Haziran 2018 12:01
A+
A-

Mobius, “Çin para biriminin dolara karşı yüzde 15 iskontolu olması yuanı çekici kılıyor. Güney Kore Wonu dolara karşı yüzde 10 iskontolu. Zayıf para birimi her zaman kötü bir şey olmak zorunda değil.” ifadelerini kullandı.

Mobius, “Türk Lirası ucuz, alım tavsiye ediyorum.” dedi.

Ünlü yatırımcı, Mayıs ayının sonlarında Türkiye ile ilgili piyasalara uyarılarda bulunmuş ve “Gelişen piyasalarda Türkiye kaynaklı negatif bulaşma etkisi mümkün.” ifadelerini kullanmıştı.

Mobius, Arjantin ve Brezilya’nın da iyi gitmediğini söyledi ve “Gelişen piyasalarda daha fazla aşağı yönlü hareket görülebilir.” dedi.

(Business HT)

REKLAM ALANI