Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Türkerler Otomotiv 38 yıldır emin adımlarla ilerliyor

Türkerler Otomotiv 38 yıldır emin adımlarla ilerliyor
27 Mart 2017 15:05 | Son Güncellenme: 27 Mart 2017 15:06
A+
A-

38 yıldır otomotiv aksesuar ve yedek parça konusunda piyasanın ihtiyacına cevap veren Türkerler otomotiv sektörde emin adımlarla ilerliyor. 

Türkerler otomotivin faaliyetleri hakkında bilgi veren firma sahibi Hulusi Türker,1978 yılında kurulan Türkerler Otomotiv, 38 yıldır otomotiv aksesuar ve yedek parça konusunda piyasanın ihtiyacına cevap vermeyi görev edinmiştir. Çeşitli ürün yelpazesi, makul fiyatları, kaliteli malzemeleri, her şeyin üzerinde bayi ve müşterilerimizle olan ilişkilerimizin, dürüstlüğe dayalı müsbet tavrımız her geçen gün daha fazla, geniş kitlelere ulaşmamızı kolaylaştırmaktadır, dedi.

Hulusi Türker; dünya ekonomileri 20-30 yılda bir geçen ekonomik krizlerde sarsılmaktadır. Jeo stratejik açıdan bir geçiş özelliği taşıyan ülkemizde maalesef bu sıkıntılar 2-3 yılda bir tekrar edilmekte, iş adamlarımız, esnaflarımız büyük bedeller ödeyerek bu sıkıntıları yaşamak zorunda kalmaktadır.

Belirttiğimiz problemlere yıllardır yaşanan krizlere rağmen en az etkilenerek piyasadaki hizmetlerimizi devam ettirmekteyiz. Bize güvenen müşteri ve bayilerimizin karşılıklı destek ve anlayışlarının bizleri bugünlere taşıdığını bilinci içerisindeyiz.

Bugün varlıklarını devam ettirebilen firmaların var oluş sebebi de değişen şartları sadece kendi lehine kullanmayarak müşterisini aldatıp, istismar etmeden, ortak akıl ve ticari ahlaklı olabilmelerinin sonucudur. Bundan sonraki çalışmalarınızda da birlikte olmayı arzu etmekteyiz.

Ülkemizin ticaret satış ve ithalat merkezi İstanbul’un bugünkü konumuna ulaşmasında otomotiv sektörünün payı büyüktür. Sektörün son 10 yılında bu yana ihracat ve ithalat şampiyonu olması da otomotiv endüstrisinin dinamizmini ve sahip olduğu gücü gözler önüne sermektedir.

Otomotiv bakım ürünleri, oto aksesuarları ve yedek parça sektöründe 1978 yılında faaliyete başlayan firmamızın bugüne kadar başladıkları yeni hedeflerimizi belirleme noktasında bizlere ilham vermektedir. Türkerler otomotiv olarak JOLLY,E-JOLLY,JOLLY,JOLLY PARTS,TYSON,WİWİ40,E@JOLL markalarımız adı altında yenilikçi, kalite ve garantili ürünlerimizle yolumuzda emin adımlarla, ileriye yönelik ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan yatırımlarımızla ilerlemekten mutluluk duymaktayız.

Bu noktada hedefimiz ürünlerimizi tüm Türkiye ve artık dış pazarda öne çıkan markalarımızla kalite, uygun fiyat ve güvenirlik politikasıyla daha da ileriye götürmektir. Bu duygu ve düşüncenin içerisinde ticari ahlak ve dürüstlüğümüzden ödün vermeden,ileriye dönük çalışmalarımızda müşterilerimizle beraber bu yolda yürümekten onur ve gurur duyacağız,dedi.

 

REKLAM ALANI